* ANONYMOUS ‘MILLION MASK MARCH 2014’ : WE HEBBEN MEER KLOKKENLUIDERS NODIG!

 Klokkenluiders zijn nodig: Diefstal van Indiaanse waterrechten

 Door Brenda Norrell: Censored News: www.bsnorrell.blogspot.com

 Vertaald door NAIS met toestemming van Brenda Norell

Wij hebben meer klokkenluiders nodig om de steeds voortdurende diefstal van Native Amerikaanse waterrechten bloot te leggen!

In het westen zijn niet-indiaanse advocaten, meestal ingehuurd door de tribale overheden, bezig met indiaanse naties te proberen overtuigen om hun waterrechten af te staan in de zogenaamde indiaanse “waterrechten overeenkomst.”

De steden in het westen zijn afhankelijk van door steenkool aangevoerde elektriciteit, en zij verspillen nog meer water in hun zwembaden en op hun golfvelden in tijden van droogte.

Indiaanse waterrechten worden gestolen via handel aan de achterdeur en geheime liaisons tussen niet-indiaanse advocaten, corrupte tribale beambten, en corrupte congresleden.

Dine’ (Navajo) contestanten hebben de diefstal van waterrechten kunnen tegenhouden toen de Navajos deze memo publiek maakten.

http://bsnorrell.blogspot.com/2012/11/leaked-documents-mainstream-media.html

Voormalig secretaris van binnenlandse zaken, Ken Salazar nam kort daarna ontslag.

Het zogenaamde Navajo- Hopi land dispuut werd eigenlijk in het leven geroepen door de niet-indiaanse advocaat John Boyden, die werkte voor de Hopi natie, maar tegelijkertijd in het geheim voor Peabody Coal.

Het doel was om het land te verwerven voor Peabody Coal.

Meer dan 14.000 Navajo’s werden van hun land verdreven, en diegenen die zich verzet hebben tegen de gedwongen verhuis, beleven een lijdensweg.

Wij hebben meer klokkenluiders nodig!