* MOHAWK NATION NEWS 'ONGWE’HON:WEH ORATION'

Door Mohawk Nation News: www.mohawknationnews.com 

Bron: Censored News: www.bsnorrell.blogspot.com

Vertaald door NAIS: www.denaisgazet.be

Six Nations Chiefs verduidelijken de Grote Vrede, 1871 " Hoort u ons nu?"

Groot Brittannië en zijn kolonies ,VS, Israel, Canada, Australia en Nieuw Zeeland, zijn partners die constant oorlog voeren tegen de wereldvrede.

 

De kolonisatie zal eindigen:

 

  1. Wanneer ambtenaren hun trouw zullen zweren aan de plaatselijke natuurlijke bewoners van het land in plaats van aan een buitenlandse autocraat.

 

  1. Wanneer genocide zo erg bestraft zal worden dat het nooit meer zal plaatshebben.

 

  1. Wanneer Canada, een militaire corporatie zonder grondwet en democratie zal ophouden te bestaan. Dan zal er geen behoefte zijn aan politie, gevangenissen of de ‘Admiralty law’ apparatus. De natuurlijke wet van het land, Kaianere’ko:wa, zal toegepast worden wanneer in iedere gemeenschap de Raad van Vrouwen zal opstaan.

 

  1. Wanneer de corporatie van Canada ontbonden wordt, zijn Ongwe’hon:weh- schuldeisers vergoed zullen worden voor alles wat hen werd afgenomen sinds de invasie, en alle land en fondsen, zoals het Indian Trust Funds zal teruggegeven worden.

 

  1. Wanneer alle terreurprogramma’s ter bevordering van de koloniale imperialistische agenda zullen stoppen, dan zal enkel de waarheid overheersen. Ongwe’hon:weh zal niet verder bedreigd worden met vernietiging, bezet blijven , noch hun fundamentele mensenrechten ontzegd worden. Wij willen niet langer gecriminaliseerd worden omdat wij onszelf, onze levens, welvaart en toekomst verdedigen.

 

  1. Wanneer het propaganda programma van de Kroon tegen de Ongwe’hon:weh zal eindigen, zullen alle Ongwe’hon:weh kwesties volledig en waarheidsgetrouw kenbaar gemaakt worden in iedere onderwijsvorm.

 

  1. Wanneer corporate indianen en illegale macht ontbonden zullen worden. Met de Corporate indianen die meegewerkt hebben aan het genocide agenda zal afgerekend worden door hun eigen volk in hun eigen gemeenschappen. Indien de indianen hun corporate identiteit zullen intrekken en weigeren om de misdadigers van Canada te helpen met hun genocide programma, dan zullen zij terug Ongwe’hon:wehworden en helpen met de transitie naar de Grote Vrede .

 

  1. Wanneer wij niet gedupeerd, bedreigd of uitgehongerd tot overgave zullen worden omdat we onszelf verdedigen als de soevereine Ongwe’hon:weh

 

  1. Wanneer boevenstaten zullen dekoloniseren dan zullen de militaire bezettingen stoppen. De Grote Vrede zal dan zegevieren.

 

  1. Wanneer de Ongwe’hon:weh niet bedreigd worden met uitroeiing, assimilatie, privatisering, ontbinding van de gemeenschappen, belastingen moeten betalen aan de indringers en de hele illegale Trustschap raad van de Kroon, dan zal iedereen terug kunnen denken naar eigen verstand. De kolonisten zullen voor de keuze gesteld worden, ofwel zullen ze volgens de wetten van het land leven ,ofwel blijven ze onderdanen van de Canadese Corporatie en dan zullen ze Ongwe’hon:weh verlaten. Iedereen zal vrij, gelijk zijn en een stem hebben.

 

“Hangman, Hangman, wait for a little while. I think I see my brother coming from many a mile. Brother, did you bring some silver? Brother, did you bring some gold? Brother, what did you bring to keep me from the gallows pole.”

Robert Plant zingt voor alle Canadezen wanneer hij vraagt :”Brother, what do you have to keep me from the gallows pole?”

Ongwehonweh heeft de Grote Vrede die u zal redden van de beul.