Mohawk Nation News: ‘Braaf hondje’

Door Mohawk Nation News

Bron Censored News: http://bsnorrell.blogspot.be/2016/07/mohawk-nation-news-good-doggie.html

Vertaald door NAIS: www.denaisgazet.be

 

30 juli 2016

Misdaad en zijn vertakkingen zijn de economische basis van zakelijk Amerika, te beginnen met de genocide en diefstal van ons land en bronnen.

Amerikaanse hersenen zijn bijgesteld om het natuurlijke instinct om te overleven te verdringen door op alles geldwaarde te plakken.

De regels voor waarden, leven en richting werden ontwikkeld en uitgevoerd met foute opvoeding- religieus en massamedia systeem- die her- opvoedingskampen zijn.

Amerikanen hebben ‘trainers’ die hen de basis commando’s geven.

Het wordt hen ingepompt dat hun bazen van hen houden als zij doen wat hen gezegd wordt. Zoniet zullen zij hen beledigen, bedreigen, straffen en zelfs doden.

American INDIAN Brainwashing Schools.

Mensen in sleutelposities in de regering, gerugsteund door de arm der wet en rechtssystemen illustreren voortdurend hoe Amerikanen zich moeten gedragen en wat ze mogen zeggen. De hersenspoeling is zo effectief dat het volk schreeuwt om meer.

 

Net zoals de misdaadsyndicaten, zweven de harde jongens rond de regering, integreren hen die goed zijn met afranselen, doden, geld ophalen en met geweld de controle matrix in stand houden.

Zij verspreiden angst, intimidatie en slaan toe wanneer zij niet gehoorzaamd of betaald worden.

De mensen kunnen dan hun huis, bankrekening, kinderen, auto’s en alles van waarde verliezen.

Onlangs overviel een man een restaurant, gewapend met een mes. Niemand heeft zich verzet. Mensen zijn geconditioneerd om te wachten tot iemand hen het bevel geeft. Wanneer zij de overvaller zouden kwetsen kunnen ze nog een aanklacht aan hun broek krijgen.

Corporate wetten en regels ontmoedigen iedereen die actie wil ondernemen.

Wapens worden afgenomen zodat enkel de onderdrukkers nog wapens hebben. Wie zich verzet kan in de gevangenis opgesloten worden of neergeschoten.

Sommigen verstoppen hun wapens achter hun autozetels. Zij verklaren aan de politie dat ze een wapenvergunning hebben. Miljoenen hebben geen wapenvergunning.

Politieagenten uit Chicago namen op grote schaal wapens in beslag, gaven die door aan collega’s in Detroit die ze doorverkochten aan particulieren.

Onkwe’hon:weh zullen samen stand houden. De politie wil weten met hoeveel activisten wij zijn en hoeveel wapens we hebben om ons natuurlijk gevoel om te overleven in te kunnen schatten.

Amerikanen waren niet tevreden met ons te doden één kogel per keer. Gatling wapens werden gebruikt om miljoenen van onze mannen, vrouwen en kinderen neer te maaien.

De krijgswet kan afgekondigd worden zonder op verzet te stuiten. Het VS leger wordt versterkt door UN soldaten van over de hele wereld.

Provocatie wordt bevorderd om een burgeroorlog te beginnen.

In de meeste steden overtreffen de tot de tanden gewapende straatbendes de politie.

 

Leven is ‘fantasie’ tot we het bevel krijgen. De “Indian Ring’ beschrijft hoe gewone mensen werden aangesteld en het bevel kregen voor het uitvoeren van de genocide op ons volk en om alles af te nemen wat we hadden.

 

De meeste Amerikanen zijn geconditioneerd om zich te onderwerpen aan de krijgswet. Zoals de gepacificeerde Handsome Lake religie’s in onze gemeenschappen, hebben ze de illusie dat een super held hen zal redden.

Wij worden geleerd niet te denken naar eigen verstand.

https://www.youtube.com/watch?v=kE32pvvaDT8

onkwehonwe’neha natural language of theland https://www.facebook.com/939040346108969/videos/1225521134127554/

kahehtiio: Achieving rotinonhshonni liberation.