Trump’s Twitter Pass: Crapuul oproepen voor racistisch geweld!

 

Onder Trump’s regering werd, in februari ll. de laatste aanval op wateractivisten van Standing Rock uitgevoerd. Het was het resultaat van valse veiligheidsrapporten opgemaakt door TigerSwan huurlingen, in samenwerking met de Sheriff van Morton County en gemilitariseerde politie.

Vandaag gebruikt Trump Twitter om crapuul op te roepen om raciaal geweld en haatmisdaden te plegen.

Trump roept crapuul op om raciaal geweld en haat misdaden te plegen, terwijl de door de VS gecontracteerde huurlingen verder gaan met het vermoorden van onschuldigen.

Door Brenda Norrell, Censored News: http://bsnorrell.blogspot.be/2017/07/trumps-twitter-pass-rallying-bullies.html

Vertaald door NAIS: www.denaisgazet.be

4 juli 2017

Sinds september worden alle Censored News links geblokkeerd op Twitter. Twitter weigert echter antwoord te geven op de vraag: “waarom?”

Hoe dan ook, Twitter verdedigd de rechten van de president – met – een – brein - zo groot - als - een - erwt, om bedreigingen te spuwen, anderen te pesten, individuen tot target te maken, en een sfeer te creëren van raciale haat dat resulteert in dodelijk geweld.

De Washington Journal publiceerde Twitter’s verdediging van Trump’s tweets: http://washingtonjournal.com/2017/07/03/twitter-finally-broke-silence-trumps-abusive-tweets/http://washingtonjournal.com/2017/07/03/twitter-finally-broke-silence-trumps-abusive-tweets/

Ondertussen werden de links van Censored News sinds september geblokkeerd door Twitter. Vanaf we begonnen zijn met het publiek maken van het buitengewoon geweld dat in Standing Rock gebruikt werd door de gemilitariseerde politie en huurlingen, en het PR gekonkel van President Obama door vertragingstactieken te gebruiken in verband met de Dakota Acces Pijpleiding.

Volgens de documenten van het Departement van Energie werd de vergunning voor de Dakota Access pijpleiding al in de lente van 2014 verleend door de Obama regering. Nog voor Obama in juni 2014 naar Standing Rock ging.

Obama weigerde het politiegeweld tegen vreedzame wateractivisten in Standing Rock te stoppen, zélfs niet nadat Cheyenne River Chairman Harold Frazier in Los Angeles Obama persoonlijk verzocht heeft om in te grijpen.

In plaats van te handelen ging Obama golfen met een stinkend rijke geldschieter voor Hillary’s campagne. De volgende dag sloeg de politie in Standing Rock de activisten in elkaar met hun wapenstokken en vuurden ze hun rubberen kogels en traangas af op de ongewapende activisten.

Obama echter gebruikte een sluwe public relations campagne waarbij oppervlakkige vertragingstactieken betrokken waren. Het publiek had immers niet door dat het de Obama regering was die DAPL zijn vergunningen toekende.

Het federaal gerechtshof houdt zich wel meer bezig met oppervlakkige, legale en publieke relatietactieken, zo gecamoufleerd dat ze overkomen als overwinningen voor het volk, terwijl de olie door de Dakota Access pijleiding vloeit.

Op Twitter was dit een van de laatste posts voor Censored News werd geblokkeerd in september ll. Het bracht aan het licht dat huurlingen betrokken waren bij de hondenaanvallen op wateractivisten die hun begraafplaatsen wilden beschermen tegen bulldozers.

Deze post identificeerde op rust gestelde Bismarck politie officieren die ingehuurd waren als securityschurken door DAPL.

Natuurlijk nu, negen maanden later heeft The Intercept de TigerSwan huurlingen en zijn vele onderaannemers geïdentificeerd, samen met hun relatie tot de politie terwijl ze illegaal werkten zonder licentie in Noord Dakota.

Nadat onze post hier verschenen is, werd het gevolgd door herhaaldelijke aanvallen door voormalige VS militairen, die hun echte namen gebruikten toen zij de huurlingen in dienst van DAPL probeerden te beschermen.

Hun Facebook pages staan vol met bier, boots en blondjes, en natuurlijk de wapens die zij gebruikten voor de moorden in Irak en Afghanistan.

The ontmaskering van huurlingen was een van onze laatste links gepost op Twitter.

http://bsnorrell.blogspot.com/2016/09/torchlight-mercenaries-identified.html

Lees ook hier: https://www.denaisgazet.be/nieuws/2017/censored-news-gecensureerd-door-twitter-wat-twitter-niet-wil-dat-u-weet

Terwijl de huurlingen en aannemers hun salaris op zak staken, en gemilitariseerde politie in dienst genomen werd door een privé oliebedrijf, werden de activisten van Standing Rock afgeranseld, vergast en gewond, opgesloten in hondenkennels en gedwongen om hun tijd en geld te verspillen aan valse aanklachten voor de rechtbank.

Terwijl president Trump door zijn belachelijke, infantiele tweets alle aandacht krijgt sterven vrouwen, kinderen en ouderen in fictieve oorlogen en worden ze vermoord door drone's 'foute inlichtingen'. Dit feit werd bloot gelegd door Snowden. Dit feit is nu duidelijk geworden door de ontmaskering in The Intercept van TigerSwan’s belachelijke veiligheidrapporten van Standing Rock.

De gefabriceerde inlichtingen en belachelijke veiligheidsrapporten zijn bedoeld om de security aannemers te financieren én de genocidale aanvallen gebaseerd op raciale profilering, én het beschermen van corporate dollars.

Deze corporate dollars financieren ook de VS congresleden die huurlingen en killer corporaties onder contracten houden en veilig stellen tegen daadwerkelijke blootstelling.

 

De VS regering sluit zijn contracten met TigerSwan, Blackwater en anderen in het buitenland .

Het resultaat is een eindeloze oorlog, folteringen en het vermoorden van onschuldigen.

Wat de president – met – een – brein - zo groot - als - een – erwt -Trump en zijn tweets betreft, die weet heel goed waar hij mee bezig is.

Het is een afleiding en een zekere manier om gangsters en idioten te organiseren.

Voor het moordende raciale geweld en haatmisdaden in de VS moeten Trump en Twitter aansprakelijk gehouden worden.

 

Militarized police at Standing Rock attack a Ceremony at Standing Rock, as they clear the camps. The Sacred Pipe is held high, as one water protector attempts to protect it from police, as she was arrested.

(Photo screen capture by Censored News from 'More Than a Pipeline' documentary movie.)