Trump’s Twitter Pass: Crapuul oproepen voor racistisch geweld!

 

Onder Trump’s regering werd, in februari ll. de laatste aanval op wateractivisten van Standing Rock uitgevoerd. Het was het resultaat van valse veiligheidsrapporten opgemaakt door TigerSwan huurlingen, in samenwerking met de Sheriff van Morton County en gemilitariseerde politie.

Vandaag gebruikt Trump Twitter om crapuul op te roepen om raciaal geweld en haatmisdaden te plegen.

Trump roept crapuul op om raciaal geweld en haat misdaden te plegen, terwijl de door de VS gecontracteerde huurlingen verder gaan met het vermoorden van onschuldigen.

Door Brenda Norrell, Censored News: http://bsnorrell.blogspot.be/2017/07/trumps-twitter-pass-rallying-bullies.html

Vertaald door NAIS: www.denaisgazet.be

4 juli 2017

Sinds september worden alle Censored News links geblokkeerd op Twitter. Twitter weigert echter antwoord te geven op de vraag: “waarom?”

Hoe dan ook, Twitter verdedigd de rechten van de president – met – een – brein - zo groot - als - een - erwt, om bedreigingen te spuwen, anderen te pesten, individuen tot target te maken, en een sfeer te creëren van raciale haat dat resulteert in dodelijk geweld.

De Washington Journal publiceerde Twitter’s verdediging van Trump’s tweets: http://washingtonjournal.com/2017/07/03/twitter-finally-broke-silence-trumps-abusive-tweets/http://washingtonjournal.com/2017/07/03/twitter-finally-broke-silence-trumps-abusive-tweets/

Ondertussen werden de links van Censored News sinds september geblokkeerd door Twitter. Vanaf we begonnen zijn met het publiek maken van het buitengewoon geweld dat in Standing Rock gebruikt werd door de gemilitariseerde politie en huurlingen, en het PR gekonkel van President Obama door vertragingstactieken te gebruiken in verband met de Dakota Acces Pijpleiding.

Volgens de documenten van het Departement van Energie werd de vergunning voor de Dakota Access pijpleiding al in de lente van 2014 verleend door de Obama regering. Nog voor Obama in juni 2014 naar Standing Rock ging.

Obama weigerde het politiegeweld tegen vreedzame wateractivisten in Standing Rock te stoppen, zélfs niet nadat Cheyenne River Chairman Harold Frazier in Los Angeles Obama persoonlijk verzocht heeft om in te grijpen.

In plaats van te handelen ging Obama golfen met een stinkend rijke geldschieter voor Hillary’s campagne. De volgende dag sloeg de politie in Standing Rock de activisten in elkaar met hun wapenstokken en vuurden ze hun rubberen kogels en traangas af op de ongewapende activisten.

Obama echter gebruikte een sluwe public relations campagne waarbij oppervlakkige vertragingstactieken betrokken waren. Het publiek had immers niet door dat het de Obama regering was die DAPL zijn vergunningen toekende.

Het federaal gerechtshof houdt zich wel meer bezig met oppervlakkige, legale en publieke relatietactieken, zo gecamoufleerd dat ze overkomen als overwinningen voor het volk, terwijl de olie door de Dakota Access pijleiding vloeit.