False Flag Awareness America

 

 

 

 

Door Anonymous, Belgium https://www.facebook.com/groups/dojo.be.anonymous/permalink/1777704092545084/

Doorgestuurd door A.J.

Vertaald door NAIS- gepubliceerd in de NAIS Gazet op 5 april 2017: www.denaisgazet

31 maart om 6:32

Westminster terreuraanslag : Toevaligheden?!

  1. De aanslagen in Londen hadden plaats op een Satanische feestdag (Skulls & Bones) (*) en precies een jaar na de bomaanslagen in de Brusselse luchthaven.

 

  1. De aanvallen gebeurden op een plaats waar geen CCTV camera’s waren (De London Borough of Westminster had de CCTV camera’s in september 2016 laten uitgeschakelen)

 

  1. De vermeende aanvaller arriveerde aan Parliament Square op het precieze moment dat de poorten wijd open gelaten werden en zo goed al onbewaakt.

 

  1. Twee belangrijke politieke fotografen- Toby Mellville en Stefan Rousseau- waren nu net op 22 maart 2017, toevallig in de buurt van Westminster Bridge. Sommigen van de meest iconische en meest gebruikte MSM foto’s kwamen van deze mannen.

 

  1. Londen’ s politiecommissaris Craig Mackey was net toevallig ter plaatse om getuige te zijn van de aanslag.

 

  1. Enkele dagen voor de aanslag hadden anti- terreur oefeningen plaatsgehad op de Thames rivier.

- Het is uitermate vreemd hoeveel aanvallen voorafgegaan worden door anti-terreur oefeningen zoals de aanslagen in Brussel van 2016 en de bomaanslagen in London 7/7 in 2005.

- Een fictief “scenario” van meervoudige bomaanslagen in de Londense ondergrond had plaats op precies dezelfde tijd als de bomaanslag op 7/7 ( kans van 1 op 20 miljoen).

- Op 9/11, enkele minuten voor de aanval op het World Trade Center en het Pentagon, voerde de CIA een “vooraf geplande simulatie om de reactie op noodhulp te onderzoeken die nodig zou zijn ingeval een vliegtuig een gebouw zou raken.” De Bush regering beschreef de gebeurtenis als een “bizar toeval”. De media zweeg hierover in alle talen.

 

  1. De enige video van de SUV die racete langs Westminster Bridge was hoogwaarschijnlijk genomen vanaf Milbank Tower.

Op de 26ste verdieping van de Milbank Tower zit de Henry Jackson Society.

Deze Society heeft niet alleen een waslijst van machtige beschermheren (NAVO, Staatsveiligheid, voormalig staatssecretaris van defensie Richard Pearle, Ex–CIA directeur James Woolsey, voormalig Foreign Policy Advisor to Israel), maar het geeft ook onderdak aan het departement genaamd: The Centre for the Response to Radicalisation and Terrorism ( Het centrum voor reactie op radicalisering en terrorisme.) Een woordvoerder van deze groep was op het BBC Panorama Special.

Nog een paar verdiepingen hoger vinden we Altitude 360, die een waaier van mogelijkheden biedt voor filmmakers, televisieshows, audities en meer. Altitude heeft sommige van de grootste film en televisie productiebedrijven beeldmateriaal geleverd dat nergens anders mogelijk is.

 

  1. De Londen aanslag is extreem vergelijkbaar aan de aanslag op het Canadese parlement die ook plaats had op een “22ste “ (22 oktober 2014)

 

  1. Het is zeer vreemd dat al deze vermeende “terroristen” direct gedood worden in plaats van hen levend te pakken voor verhoor. Zou u niet alles doen om de dader levend in handen te krijgen om hem te verhoren teneinde zijn terroristisch netwerk uit te schakelen? Uiteindelijk was de vermeende aanvaller enkel gewapend met een mes.

 

  1. Het is uiterst vreemd hoeveel Mormonenmissionarissen uit Utah ter plaatse zijn tijdens “terreur” aanslagen.

- Mason Wells is een Mormoon die betrokken was bij 3 terreur aanslagen- de Boston Marathon aanslag, de aanslag in Parijs en de aanslag in Brussel.

- Kurt Cochran