STANDING ROCK KAMP VECHT TEGEN CYBER BLOKKERS- VERBETERDE SERVICE

Video Standing Rock’s Technology War

Door TYT Politics

Zie video hier: http://bsnorrell.blogspot.be/2016/12/standing-rock-camp-battles-cyber.html

De bewakers haten het bewaakt te worden,” zei een van de wateractivisten, een veteraan die de cyber Service in Standing Rock kamp verbeterde.

Hij beschrijft hoe het internet vervormd, gestoord en geblokkeerd werd, en ‘Stingrays’ teniet werden gedaan om de internet service van het kamp te verbeteren.

Hij vertelde dat, toen zij terugvochten tegen de cyber blokkers de bewakers niet gelukkig waren en er de politie bijhaalden. Politie werd gebruikt in het voordeel van een privaat oliebedrijf.

 

Video: 'Groene' toiletten, waaronder verwarmde toiletten voltooid door steungroep!

Bekijk de video hier: http://bsnorrell.blogspot.be/2016/12/standing-rock-camp-battles-cyber.html

 

Amazon werd overspoeld met reacties op Chase Iron Eyes‘ Last Real Indians’ Wenslijst’- in 24 uur tijd arriveerden trucks volgeladen met goederen.

Chris Turley zegt: “Ik ben net 5 uur lang bezig geweest met het uitladen van trucks vol met kledij, sokken, generators, enzovoort. Deze donaties zijn bestemd voor de kampen maar zullen uitgedeeld worden door Last Real Indians. Het was een eer om gisteren samen met hen rond de tafel te zitten. Ikzelf zal samen met de #WeareDine crew samenwerken met de Last Real Indians. De grote zaken dat de kampen nodig hebben zijn HOUT EN WATER, al het andere is welkom.

Dank aan iedereen die gereageerd heeft”.-Chris