Mohawk Nation News- ‘Schildpad Eiland te koop!’

 

 

Door Mohawk Nation News

3 juli 2017

Bron Censored News: http://bsnorrell.blogspot.be/2017/07/mohawk-nation-news-turtle-island-put-on.html

Vertaald door NAIS: www.denaisgazet.be

Eerste minister Pierre Trudeau heeft in 1969 Jean Chretien als minister voor Indiaanse zaken aangesteld. Hierna kwam het departement onder de controle van vastgoedgoed magnaten en banken.

De Indiaanse landroof werd voorbereid!

Wij hoorden Trump en Trudeau onze moeder verkopen.

Agressieve corporate entiteiten grijpen ons land. Om hun diefstal te kunnen consumeren moeten ze eerst de natuurlijke band tussen ons en ons land --die er reeds van het begin der tijden is—verbreken door onwettige middelen.

Justin, de VN zegt dat de trog groter is wanneer er minder mensen op de wereld zijn!

In zijn ovaal kantoor kondigde Trump aan dat hij al ons land zal kunnen krijgen om te kunnen verkopen aan de hoogste bieder.

Tribale leiders en CEO’s zaten erbij om de diefstal te sanctioneren.

Maar Trump beweerde valselijk dat tribale soevereiniteit niet bestaat omdat “de Indianen onderhouden worden door de Amerikaanse belastingbetalers.”

In 1969 werd er doorheen Canada, binnen de inheemse gemeenschappen een kleine groep opgericht met vooraanstaande posities.

In 1970 werd de ‘National Indian Brotherhood’ aangenomen .

Zij hadden, met zeer agressieve advocaten, meegewerkt aan de oprichting van een ‘Indian Land Claims commission’ , om vervolgens vastgoedmakelaars te worden die het Indiaanse land wilden verkopen.

Veel van die ‘bemiddelaars’ zijn nu nog in leven. Zij werken nauw samen met de Jezuïeten, geestelijken en Indiaanse agenten die de controle uitoefenen in onze gemeenschappen.

Alle land in Canada is van ons en staat zo geregistreerd bij Indiaanse Zaken in Hull Quebec.

Het lot fluistert tegen de soldaat "wat houdt u in de nacht wakker?" En de soldaat fluistert terug "Niets, ik hou andere mensen wakker in de nacht."

Het lot fluistert tegen de krijger "Je kan de storm niet doorstaan." En de krijger fluistert terug "Ik bén de storm!"

In 1969 diende eerste minister Pierre Trudeau een wetsvoorstel in voor de opheffing van de bescherming van Indiaans land doorheen Canada zodat het op de vrije markt kan gebracht worden. Het wetsvoorstel werd bekend onder de noemer van het “wit papier’.

Het “wit papier” werd geblokkeerd door de Cree, Harold Cardinal, die de chiefs samenriep om deze fraude te stoppen, wat met succes gebeurde. Maar de samenzweerders gingen verder met uitdrijvingen uit ons land, en de bescherming van ons land, te organiseren.