Home » Activisme » 2017 » Mohawk Nation News- ‘Schildpad Eiland te koop!’

Mohawk Nation News- ‘Schildpad Eiland te koop!’

 

 

Door Mohawk Nation News

3 juli 2017

Bron Censored News: http://bsnorrell.blogspot.be/2017/07/mohawk-nation-news-turtle-island-put-on.html

Vertaald door NAIS: www.denaisgazet.be

Eerste minister Pierre Trudeau heeft in 1969 Jean Chretien als minister voor Indiaanse zaken aangesteld. Hierna kwam het departement onder de controle van vastgoedgoed magnaten en banken.

De Indiaanse landroof werd voorbereid!

Wij hoorden Trump en Trudeau onze moeder verkopen.

Agressieve corporate entiteiten grijpen ons land. Om hun diefstal te kunnen consumeren moeten ze eerst de natuurlijke band tussen ons en ons land --die er reeds van het begin der tijden is—verbreken door onwettige middelen.

Justin, de VN zegt dat de trog groter is wanneer er minder mensen op de wereld zijn!

In zijn ovaal kantoor kondigde Trump aan dat hij al ons land zal kunnen krijgen om te kunnen verkopen aan de hoogste bieder.

Tribale leiders en CEO’s zaten erbij om de diefstal te sanctioneren.

Maar Trump beweerde valselijk dat tribale soevereiniteit niet bestaat omdat “de Indianen onderhouden worden door de Amerikaanse belastingbetalers.”

In 1969 werd er doorheen Canada, binnen de inheemse gemeenschappen een kleine groep opgericht met vooraanstaande posities.

In 1970 werd de ‘National Indian Brotherhood’ aangenomen .

Zij hadden, met zeer agressieve advocaten, meegewerkt aan de oprichting van een ‘Indian Land Claims commission’ , om vervolgens vastgoedmakelaars te worden die het Indiaanse land wilden verkopen.

Veel van die ‘bemiddelaars’ zijn nu nog in leven. Zij werken nauw samen met de Jezuïeten, geestelijken en Indiaanse agenten die de controle uitoefenen in onze gemeenschappen.

Alle land in Canada is van ons en staat zo geregistreerd bij Indiaanse Zaken in Hull Quebec.

Het lot fluistert tegen de soldaat "wat houdt u in de nacht wakker?" En de soldaat fluistert terug "Niets, ik hou andere mensen wakker in de nacht."

Het lot fluistert tegen de krijger "Je kan de storm niet doorstaan." En de krijger fluistert terug "Ik bén de storm!"

In 1969 diende eerste minister Pierre Trudeau een wetsvoorstel in voor de opheffing van de bescherming van Indiaans land doorheen Canada zodat het op de vrije markt kan gebracht worden. Het wetsvoorstel werd bekend onder de noemer van het “wit papier’.

Het “wit papier” werd geblokkeerd door de Cree, Harold Cardinal, die de chiefs samenriep om deze fraude te stoppen, wat met succes gebeurde. Maar de samenzweerders gingen verder met uitdrijvingen uit ons land, en de bescherming van ons land, te organiseren.

Volgens de Kaia-nere-kowa, de Grote Vrede, kunnen onze belangen nooit opzijgeschoven worden.

Ono-ware-keh, Schildpad Eiland, is ons geboorterecht.

In october 1924 werd de ‘Indian Advancement Act ‘ ingevoerd om de krijgsgevangenkampen van vandaag te kunnen creëren.

Volgens de Koninklijke Proclamatie van 1763, kon het land nooit het bezit worden van NIET- Indianen of NIET- Indiaanse corporaties.

Dus werden de oorspronkelijke namen van deze inheemse land holdings veranderd.

Kahnawake werd aanvankelijk “The Iroquois van Caughnawaga” genoemd. Akwesasne werd de “Iroquois van St. Regis.” De nieuwe eigendomsakten werden op naam van een lid van de gemeenschap opgemaakt die het dan met een simpele handtekening kon doorspelen naar Niet-Indiaanse entiteiten.

Later werd Caughnawaga veranderd in “Mohawks van Kahnawake Inc.”, een rechtspersoon.

Akwesasne werd dan veranderd in “Mohawk Council of Akwessasne, Inc.

HDI Haudenausaunee Development Institute Inc. op Six Nations was recentelijk geïncorporeerd als vastgoedmakelaar ter plaatse.

Trump’s ja- knikkende Indiaanse collaborerende marionetten

Regeringen van over de hele wereld worden nu verteld dat ze naar hartenlust Indiaans land kunnen opkopen in Canada omdat het land niet langer aan de inheemsen behoort maar aan deze private corporaties.

Enkele jaren gelden kwamen Chinezen naar St.Regis die ons vertelden dat ze de eilanden in de Sint Lawrence rivier gekocht hadden, het werd hen verkocht door een privaat bedrijf dat nu de “eigenaar” is van het land. De inwoners werden niet op de hoogte gesteld. Zij organiseerden zich en kwamen in verzet met het doel die transactie te fnuiken.

Momenteel is Canada druk bezig met betwist land, zoals de haven in Cornwall weg te geven via de Mohawks of Akwesasne Inc. die dat land onwettig claimen. Er werd in het geheim een deal gemaakt tussen Transport Canada, de stad Cornwall en de corporatie van de Mohawk Council of Akwesasne Inc.

De Irokezen van St.Regis zeggen dat zij nooit ofte nimmer het land hebben overgegeven. De procedure die de Kroon vastlegde in zijn Koninklijke Proclamatie werd geschonden

Alle overgaven van land moeten openbaar gedaan worden aan alle leden van de natie. Iedereen met gevestigde belangen moet aanwezig zijn, begrijpen waar het om gaat en toestemming geven. Zoniet is de transactie ongeldig.

In betwiste land claims worden de ware eigenaars opzijgeschoven door deze nieuwe corporaties die onze gronden verkopen aan buitenlandse regeringen en entiteiten.

Al ons land op het grote schildpad eiland zijn of werden omgezet naar een van hun leden zodat deze direct vastgoeddeals kan sluiten met buitenlanders.

 

Noord Amerika wordt wereldwijd verkocht aan de hoogste bieder door onwettig het pandrecht te negeren dat wij, het natuurlijke oorspronkelijke volk hebben op het hele grote schildpad eiland.

De president van de VS en de Canadese eerste minister werken samen om super vastgoedmakelaars te worden zodat ze door liegen en bedriegen ons land kunnen verkopen aan de hoogste bieder.

 

Buffy Sainte Marie zingt over de kracht om tegen het kwade te strijden:

“Geen tijd voor dubbelzinnige complimenten

van televisie nieuwslezers wanhopig op zoek naar een incident.

Vastgoed moordenaars exploiteren onze hachelijke situatie.

Alles hangt af van hun eigenbelang.”

(Power in the Blood)