Aan allen die gewild of ongewild betrokken worden in de zinloze en beledigende discussies van de heer Jan de Boer.

 

Van NAIS/ Vrouwen tegen Fascisme/Racisme, Antwerpen

Aan allen die gewild of ongewild betrokken worden in de zinloze en beledigende discussies van de heer Jan de Boer. 

https://www.facebook.com/groups/fbaff/permalink/1600894163296141/?comment_id=1600937126625178&reply_comment_id=1601977056521185&notif_t=group_comment_mention&notif_id=1502886782665930

Betr.: lasterlijke opmerkingen en vermeldingen van Jan De Boer tegen en over A. Holemans, woordvoerder van NAIS -VtF/R, en andere antifascisten.

 

Sinds geruime tijd domineert mr. Jan de Boer de AFF pagina met laster, beschuldigingen en uit zijn brein ontsproten primitieve scenario’s- tegen hardwerkende en ernstige antifascisten.

Ons inziens kunnen die oeverloze discussies en hysterische scheldpartijen van dit heerschap enkel leiden naar een “leegloop” van de groep.

Misschien is dit wel de bedoeling van deze agressieve Über - Anti- fascist. Maar dit is nu net wat wij vinden dat ten allen koste moet voorkomen worden.

Nu ultra- rechtse regeringen de kapitalistische drek, waar Fascisme in gedijt voeden en tot bloei laten komen is een sterk Antifascistisch Front méér dan nodig.

De strijd tegen het Fascisme is NIET de zaak van één of andere partij, één of andere groep. Het is een zaak van ons allen, over partijgrenzen heen!

Wij blijven de info van het AFF volgen en verspreiden.

Samen met Blokbuster en de Actief Linkse studenten blijven we strijden tegen de haatverspreidende hordes die onze steden bevuilen. Met vrouwen, grootmoeders en moeders verzetten we ons tegen neonazi’s, wapenhandel, en oorlogsstokers en het kapitalistische wanbeleid.

En zolang heer J. De Boer zich niet laat zien om tijdens meetings/acties op een rustige en beschaafde manier zijn standpunten uiteen te zetten beschouwen we die man als ‘BOGUS’ en wordt hij verder genegeerd.

NO PASSERAN!