* Leonard Peltier: Dringende medische problemen

Bron: Censored News: http://www.bsnorrell.blogspot.be/2016/01/leonard-peltier-health-emergency-2016.html

Vertaald door NAIS: www.denaisgazet.be

 Wij hebben op 7 januari volgend bericht van Leonard ontvangen:

“ Maandenlang, sinds een jaar eigenlijk had ik klachten over mijn gezondheid en het feit dat er iets erg mis was met mij..... Enkele dagen geleden werd ik naar de dokter gebracht. Vandaag opnieuw om mijn bloeddruk te meten en bloed te geven voor nog meer testen. Blijkbaar hebben ze

Abdominaal Aorta- Aneurysma (AAA) in mijn buik gevonden. Het is reeds in een zeer gevaarlijke fase. Indien het barst dan zal ik sterven. Ik zal doodbloeden.

Daarom haasten ze zich om mij door meer testen te loodsen, een MRI op zondag, en dan gaan ze de juiste chirurg zoeken om de operatie te doen. Het goede nieuws is dat die operaties een hoge slaagkans hebben.....als er niks fout gaat.”

 

Wij hebben nog geen verdere details. Laat het volstaan met te zeggen dat, gezien Leonard ’s leeftijd, iedere operatie riskant is. Waar we ons ook zorgen over maken is dat hij, tijdens zijn behandeling in een medisch centrum van de federale gevangenis, hij in isolatie zal gehouden worden.

 

AUB: bezoek http://www.bop.gov/inmates/concerns.jsp.

 

Refereer naar Leonard Peltier #89637-132 en USP Coleman.

Laat hen uw bezorgdheid over Leonard Medische behandeling kennen, en laat het Federaa Bureau of Prisons weten dat de wereld toekijkt. Wij eisen dat Leonard de beste zorgen krijgt.

 

Contacteer ook

 

Federal Bureau of Prisons

320 First St.,NW

Washington, DC 20534

info@bop.gov

Leonard en de International Leonard Peltier Defense Committee danken u voor uw steun, zeker in deze kritische tijd.