* MOHAWK NATION NEWS ‘CHINATOWN’

 Door:www.mohawknationnews.com 

 Bron: http://bsnorrell.blogspot.com

 Vertaald door: www.Denaisgazet.be

 

 

2 februari 2015

 

Tijdens de recente meeting met de Mohawk Council of Kahnawake Inc. Waar bezwaar gemaakt werd tegen de geplande onteigening van ons Kahnion’ke:haka land, dat bekend staat als de “Seigneury’, zei Chief Mike Delisle: “Je zal niet gedwongen worden om weg te gaan!”

Vergunningen aan multinationals om pijpleidingen , spoorwegen, snelwegen en kanalen doorheen Kahnawake te bouwen om vanuit het westen olie en grondstoffen te vervoeren, zullen uitgereikt worden door de provinciale overheid.

Leefomstandigheden zullen ondragelijk worden. Wij zullen gecriminaliseerd worden en voor miljoenen schadevergoeding moeten betalen door ons verzet Oil company sued town. 

Ons land zal afgenomen worden.

Wij zullen ge- herhuisvest worden zodat we niemand voor de voeten lopen!

Wij zijn China niets schuldig.

Ons land is niet te koop. President Obama biedt aan de schuld van de Wall Street bankiers aan China te betalen met gestolen Ongwe’hon:weh land. Lees: Ongwe’hon:weh land to pay Chinese debt

Ons land en grondstoffen zullen illegaal gebruikt worden als onderpand.

De voorgestelde zones voor Chinese ontwikkelingsprojecten met Chinese arbeiders zullen opgezet worden in het midden van Ono’ware:geh (Great Turtle Island.

US ondernemingen en US infrastructuur komen onder het eigenaarschap van China, gewaarborgd door de US regering.

Volgens de Kaia’nereh:kowa kan ons land niet omgerekend worden in fiat valuta.

Ons onroerend goed is de enige echte activa waar de US zich aan vastklampt.

Het voorgestelde gebied is nabij de North American Free Trade Agreement super ‘autobahn.”

Dit is een private tolweg die beschermd moet worden door private militaire machten, om grondstoffen, troepen en wapens te vervoeren.

De weg strekt zich van Mexico tot Canada.

 

De Noordoost route wordt verondersteld langs de Great Lakes en St. Lawrence River, dwars door de Haudenosaunee gemeenschappen te lopen.

Nota's voor uitdrijving werden reeds verspreid in Kahnawake om mensen te selecteren die het bevel gekregen hebben om weg te gaan.

Lees :MNN 1970 – NAFTA Autobahn Mexico to Canada.

 

MNN Mohawk Nation News kahentinetha2@yahoo.com or more news, books, workshops, to donate and sign up for MNN newsletters, go towww.mohawknationnews.com  More stories at MNN Archives.  Address:  Box 991, Kahnawake [Quebec, Canada]