TransCanada en Peabody Coal spioneren samen met de federale politie

In deze bedrieglijke wereld van VS en bedrijfsspionage worden land- en mensenrechtenactivisten in het vizier gehouden, private bedrijven en VS agenten zijn met elkaar verweven, jonge mensen worden gedupeerd en in de gevangenis opgesloten, en federale agenten gebruiken romantiek om vreedzame activisten te manipuleren.

 

Door Brenda Norrell, Censored News: http://bsnorrell.blogspot.be/2016/08/transcanada-and-peabody-coal-spying.html

Vertaald door NAIS, met toestemming van Brenda Norrell: www.denaisgazet.be

 

Een VS advocaat onthuld in een nieuwsartikel hoe TransCanada en Peabody Coal -in een giftige, duistere wereld waar private bedrijven en VS regering onder een hoedje speelden- activisten hebben bespioneerd.

In deze bedrieglijke wereld van VS en bedrijfsspionage worden land- en mensenrechtenactivisten in het vizier gehouden, private bedrijven en VS agenten zijn met elkaar verweven, jonge mensen worden gedupeerd en in de gevangenis opgesloten, en federale agenten gebruiken romantiek om vreedzame activisten te manipuleren.

Informants, Green Scare Snitches, and Surveillance: Interview with Lauren Regan, CLDC.

 

Het echte gevaar van deze geheime operaties en programma’s in de VS is dat het volk zo kwetsbaar is. Zij worden gedupeerd door deze operaties en eindigen meermaals in de gevangenis.

 

Nu, dankzij de wet op ‘Vrijheid van Informatie’ komen de feiten aan het licht van hoe bedrijven en de VS regering vreedzame activisten criminaliseerden en naar de gevangenis stuurden.

Advocaat Lauren Regan legt in het artikel uit:

“TransCanada bezorgde de FBI en de politie langs de (Keystone) pijpleidingroute Powerpoint presentaties.

Wij hebben nu de hele Powerpoint presentatie in handen. Daarin stonden de foto’s van de actie- organisatoren en alle federale “terroristen” -daden vermeld waarmee ze de lokale openbare aanklagers aanmoedigden deze te gebruiken tegen de activisten, en nog meer van dat fraais.

Een deel van het materiaal hebben we in bezit gekregen door hun eigen stommiteit.”

 

En dan Peabody Coal: “De manier waarop vele werken- neem nu Peabody Coal bijvoorbeeld- zij weten dat zij zich geen interne spionnen kunnen veroorloven. Wanneer dat uitkomt krijgen ze een hoop problemen.

Dus financieren zij een aparte private onderneming dat voor de ene helft een PR firma is en voor de andere helft een security firma is.

Om deze entiteit operationeel te houden moeten zij informatie publiceren die als muziek klinkt in de oren van Peabody Coal, en zo hun eigen job valideren.”

Naar Facebook wordt verwezen als “facecrack”, en hier is voorzichtigheid geboden. Het is onnodig om drama te creëren op facecrack als je weet dat infiltranten naar iemand op weg zijn.

Toen een bekende infiltrant op weg was naar de Buffalo Field Campaign in Montana gebeurde dit: “ Wij konden hen opbellen en ik kon een zwart-wit foto van de persoon faxen en dan zei ik “ hey, deze persoon komt waarschijnlijk jullie richting uit, hou jullie ogen open’. En dat hebben ze gedaan en ze hebben hem weggehoond.”

 

Earth First rechtszaak in Prescott ontmaskerde FBI valstrik

Ondertussen, in Arizona was het de Earth First rechtszaak in Prescott dat ontmaskerde hoe een federale agent zijn doelwit opvrijde, milieuactivisten in de val lokten en hen