* DE LANGE ARM VAN DE CENSUUR : REPORTER IN RUSLAND MONDDOOD GEMAAKT NA INTERVIEWS MET DE MOHAWKS

Reporter John Robles, Voice of Russia, gaat toch verder na censuur van de Voice of Russia!

Door Brenda Norrell: Censored News : www.bsnorrell.blogspot.com

Vertaald door NAIS: www.denaisgazet.be

John Robles werd, na zijn diepgaande interviews, waaronder deze met de Mohawks, tot zwijgen gebracht door de Voice of Russia.

Robles, een in Puorto Rico geboren VS burger, werd asiel verleend in Rusland. Robles zegt dat de lange arm van de censuur de wereld omvat.

Mark Maracle, Mohawk Elder werd tijdens een uizending van Robles geïnterviewd.

Maracle reageert op de censuur, het monddood maken van Robles bij de Voice of Russia en het werkelijke agenda van de Verenigde Staten.

“Zij zijn bang voor de waarheid,” zegt Marc Maracle.

 

Hier volgt een uittreksel van “Amerikanen”: twee gezichten, twee tongen- Mohawk Elder Mark Maracle:

 

Maracle: Ik weet dat al die nieuws netwerken de waarheid verzwijgen.

Ik kijk zelfs niet meer naar die nieuwszenders want het is enkel propaganda, ze staan onder controle van de regering, onder de controle van het FCC (Federal Communications Commission).

Wanneer ze de waarheid naar buiten zouden brengen kunnen ze afgesloten worden. Ik geef Kahentinetha Horn veel geloofwaardigheid voor de artikels die ze schrijft op het Mohawk Nation News.

 

Robles: Ja, zij is niet bang om de waarheid te vertellen en jij hebt een elegante oplossing om met het nieuws om te gaan. Zelf werd ik dikwijls de vraag gesteld, wanneer ik schrijf over de media- manipulatie en aanverwante vragen sommigen mij : “ Wat kunnen we doen?” En uw oplossing is de meest elegante. Draai de knop om, kijk en luister er niet meer naar. En wanneer zij geen publiek meer hebben wordt hun kracht ontnomen.

 

Maracle: Het nieuws is geestdodend en wil de geesten van de mensen programmeren. Zij blijven op je inbeuken, iedere dag opnieuw, en na een tijd slik je al hun propaganda. Zij gebruiken dezelfde tactieken die Hitler gebruikte.

 

Robles: behalve dat ze zich voordoen als juist , als rechtvaardig, als evenwichtig, zij doen zich voor als alles wat zij niet zijn. Zij hebben vrouwen om dit te doen, zij hebben een zwarte president die het doet en het volk wordt een rad voor de ogen gedraaid.

Robles gaat verder met de waarheid te verspreiden op zijn website, het openbaar maken wat anderen niet durven publiceren, waaronder artikels over de false flags van de VS en de waarheid over wie ISIS gecreëerd heeft. Er zijn ook CIA front companies. (1)

 

Robles heeft dit op zijn website gepost: www.JAR2.com

 

GEZOCHT DOOR DE CIA VOOR DE MISDAAD VAN JOURNALISTIEK

Namelijk voor het publiek maken van hoogst illegale wereldwijde operaties, honderden agenten een naam te geven, het naar buiten brengen van front compagnies, het publiceren van documenten en bewijzen van oorlogsmisdaden en misdaden tegen de mensheid, bemoeienissen met- en stoppen van operaties, bemoeien met de verwoesting van Rusland en de genocide van Russen in NovoRossiya, het uitbrengen van 3 black Operations airlines (2), aan de CIA vertellen dat ze kunnen oprotten, het blootleggen van het feit dat Amerika een illegaal land is en wie daar woont ‘krakers’ zijn op land dat van het inheemse volk is. En in het algemeen om een incalcitrante, onverbeterlijke, eerlijke en onomkoopbare ‘son -of-a- bitch’ te zijn.

Al mijn werk op de Voice of Russia.

Hier zijn enkele van Robles interviews met Mohawks voor hij het zwijgen werd opgelegd door Voice of Russia.

 

'Americans': two faces, two tongues – Mohawk Elder Mark Maracle


Read more: http://voiceofrussia.com/2014_03_25/Americans-two-faces-two-tongues-Mohawk-Elder-Mark-Maracle-1694/

http://voiceofrussia.com/2014_03_25/Americans-two-faces-two-tongues-Mohawk-Elder-Mark-Maracle-1694/

 

American Indians seeking Russia's 1700 peace treaty belt - Mohawk Elder Kahentinetha Horn http://voiceofrussia.com/2014_04_05/American-Indians-seeking-Russias-1700-peace-treaty-belt-Mohawk-Elder-Horn-3711/

 

More Voice of Russia interviews with Mohawks https://www.google.com/?gws_rd=ssl#q=Voice+of+Russia+Mohawks

 

Also see Mohawk Nation News www.mohawknationnews.com

 


Read more: http://voiceofrussia.com/2014_04_05/American-Indians-seeking-Russias-1700-peace-treaty-belt-Mohawk-Elder-Horn-3711/

http://1.bp.blogspot.com/-B8rKShH8W2o/VFunmNZvZyI/AAAAAAABGUE/lTwkRswIAUI/s1600/borderScreenshot%2B2014-11-06%2Bat%2B9.png

(1) Front compagnie of shell compagnies worden gebruikt om andere compagnies af te schermen van nauwkeurige onderzoeken en aansprakelijkheid.

Een front compagnie kan gebruikt worden om het eigenlijke bedrijf te beschermen tegen negatieve publiciteit ingeval van een misstap en wordt ook gebruikt om illegale activiteiten te verstoppen.

 

(2) (Black operation) Een black operation is de Amerikaanse militaire term voor een geheime operatie door een regering of militaire organisatie. Black wordt in deze context gebruikt voor zaken die of geheim zijn, of waarbij men vraagtekens kan zetten bij de ethiek of legaliteit van de actie. ...