OBAMA GAF ZIJN GOEDKEURING AAN PIJPLIJN DIE NU INDIAANSE BEGRAAFPLAATSEN VERNIETIGD IN TEXAS!

Foto door Jessica Lutz: Archeoloog David Keller is getuige van de verwoesting van Trap Springs, een eeuwenoude Indiaanse site in het Big Bend gebied in Texas

De regering van Obama gaf zijn goedkeuring aan pijplijnen naar Mexico door hetzelfde bedrijf dat de begraafplaats in Standing Rock vernietigde.

Dat bedrijf verwoest nu een Indiaanse begraafplaats in Big Bend, Texas en het bedrijf van de ‘Zwarte Slang’- Energy Transfer Partners of Dallas- heeft de namen ‘Dakota’, en ‘Comanche’ gestolen voor zijn pijplijnen.

 

Door Brenda Norrell, Censored News: http://bsnorrell.blogspot.be/2016/09/obama-approved-pipeline-now-destroying.html

Vertaald door NAIS: www.denaisgazet.be

 

Terwijl het verzet tegen de Dakota Acces Pijplijn escaleerde heeft president Obama twee pijplijnen, door dezelfde eigenaren- Energy Transfer Partners of Dallas, toelating verleent om de grens naar Mexico over te steken.

Nu, verscheurt dit Zwarte Slang bedrijf een eeuwenoude begraafsite in het natuurgebed van Big Bend, Texas !

 

“ In mei heeft de federale regering, in alle stilte de vergunningen goedgekeurd voor twee Texas pijplijnen- ook eigendom van Energy Transfer Partners. Deze en aanverwante daden moeten er voor zorgen dat VS fracked gas in het Mexicaanse energienetwerk vloeit,” rapporteert Desmogblog.

 

Net zoals het gedaan heeft in het noorden, met de diefstal van het woord ‘Dakota ‘voor zijn zwarte slangpijplijn heeft deze zwarte slangcorporatie in het zuiden de naam van ‘Comanche’ gestolen voor zijn pijplijn.

 

De Big Bend Conservation Alliance zei: “ Vandaag was een trieste d