NEDERLANDSE NEONAZI’S BIJ PEGIDA IN ANTWERPEN

Door Anti-Fascistisch Front/verzet

http://aff.skynetblogs.be/archive/2015/03/03/nederlandse-neonazi-s-bij-pegida-in-antwerpen.html

 

 

 

 

 

 

Wat is me dat toch met Nederlandse neonazi’s die voor acties naar ons land afzakken? Hebben ze in eigen land te weinig om handen?

Na de grote vakbondsbetoging op 6 november vorig jaar in Brussel brachten RésistanceS en AFF/Verzet uit dat bij de 120.000 betogers twee notoire Nederlandse neonazi’s opstapten, die met warme sympathie de rellen na afloop van de betoging volgden. Maandagavond werden anderen uit het Nederlandse extreemrechtse milieu bij de Pegida-actie in Antwerpen opgemerkt.

We menen Florens van der Kooi, actieleider van Voorpost Nederland, gezien te hebben naast nog andere Nederlanders. Zijn broer, Ben van der Kooi, was er alleszins. Hij heeft een opvallender uiterlijke, en in een intussen al verwijderd bericht op Facebook schreef Ben van der Kooi bij terugkeer in Nederland dat hij maandagavond op een best wel heftige demonstratie in Antwerpen was.

Ben van der Kooi is zelf ook “best wel heftig”. Ben van der Kooi werd ervan verdacht in 2005 een moskee in Rotterdam in brand te hebben gestoken, ma