MANDAN, NOORD DAKOTA -BETONWERKER RIJDT MET TRUCK IN OP MENIGTE VAN WATERACTIVISTEN TERWIJL HIJ BOVEN HUN HOOFDEN SCHOTEN LOST!

Woedende betonwerker rijdt met zijn truck in een menigte van vrouwen, kinderen en oudere wateractivisten.

 

Door Brenda Norrell, Censored News: http://bsnorrell.blogspot.be/2016/11/live-standing-rock-water-protectors.html

Vertaald NAIS: www.denaisgazet.be

 

Mandan, Noord Dakota- Tijdens een ceremonie en vreedzame betoging in Mandan reed een woedende betonwerker in op de menigte terwijl hij zijn wapen boven hun hoofden leegschoot.

Twee mensen werden gewond door de truck.

Een wateractivist zei: “Vrienden in Standing Rock, pas goed op, deze man is zojuist op een vreedzame gebedsceremonie ingereden, heeft 2 mensen verwond en ging dan verder met 7 schoten boven onze hoofden te lossen. Vrouwen, Kinderen en ouderen moesten lopen voor hun leven.”

 

Het telefoonnummer op de truck werd geïdentificeerd als Four Square Concrete of Bismarck, Noord Dakota, 701-202-2107.

De wateractivist zei: “Dit is waar wij mee te maken krijgen, daarom moeten wij ons vreedzaam blijven organiseren.”

 

Four Square Concrete of Bismarck is eigendom van Leonard Leingang, die geïdentificeerd werd als de bestuurder van de truck. Met nummerplaat # 4SQR1 ND VIN#: 1GDM7H1J0SJ514720. It is 1995 GMC TopKick.

 

Wateractivisten en online onderzoekers hebben de feiten verstrekt. De foto’s en video’s (zie link onderaan) zijn ‘live’ van water activisten.

Constructie site in Mandan op zaterdag 12 november– Standing Rock demonstranten blokkeren het testgebied van Dakota Access Pipeline Construction in Mandan, Noord Dakota op zaterdag 12 nov.216

 

Bekijk 4 video’s hier: http://bsnorrell.blogspot.be/2016/11/live-standing-rock-water-protectors.html