* 5 "RAINBOW-MENSEN" IN RAPID CITY GEARRESTEERD VOOR DRUGMISDRIJF

 Bron: Red Power Media: https://redpowermedia.wordpress.com/2015/06/18/5-people-in-rapid-city-sd-for-the-rainbow-event-arrested-on-felony-drug-charges/

 

Rapid City en zijn politiediensten hebben reeds een voorsmaakje gekregen van wat de geplande bijeenkomst van de Rainbow familie volgende maand naar de Black Hills zal brengen.

Woensdagavond werden na een incident verschillende leden gearresteerd.

 

De politie werd rond 18uur 40 opgeroepen naar North Lacrosse Street voor een klacht van agressief bedelen. Agressief bedelen betekent “blijven aandringen nadat de persoon uitdrukkelijk weigerde.” Dit volgens een persbericht.

Voor de politie ter plaatse kwam was de verdachte bedelaar in een auto gesprongen en weggereden. Even later kon de auto tot staan gebracht worden toen hij het rode licht negeerde.

 

De 5 mensen die in de auto zaten kwamen van buiten de staat en vertelde de agenten dat zij hier waren voor de "Rainbow familie" bijeenkomst begin juli, een evenement dat minstens 5.000 “hippies” naar de Black Hills zou brengen.

 

De politie heeft in de auto 56.70 gram marihuana, verschillende drugsattributen, marihuana wax en open containers met sterke drank gevonden.

 

De 5 moesten een urinetest ondergaan die positief bleek te zijn voor THC, en alle vijf werden ze gearresteerd voor drugmisdrijf, open drank container in een auto, en bezit van drugattributen.

 

De arrestanten zijn:

Breanne Jallo, 23, of Fields Landing, Calif.;

Kristopher Cromwell, 25, of Sandpoint, Idaho; Steven Conklin, 22, of Altamont Springs, Fla.; Katrina Gonzales, 20, of Mather, Calif.; and Jason Pearson, 36, of Chico, Calif.

Cromwell werd ook aangeklaagd voor agressief bedelen and Jallo het negeren van stoplicht  en rijden zonder rijbewijs.

 

http://rapidcityjournal.com/news/local/five-people-here-for-rainbow-event-arrested-on-felony-drug/article_2682502b-198e-5fa4-9761-eeefcbdc13e7.html