STANDING ROCK FRAUD – MARILYN BLACK AKA 'SCARLET PLUME' ELK BIJ AGAPEBELGIUM

Door Alice Holemans: www.denaisgazet.be

Foto en haar beweringen van af en herkomst zijn gisteren in het Standing Rock kamp rondgegaan.

Door verschillende Lakota leiders in Standing Rock is vannacht aan de NAIS redactie bevestigd dat Marilyn Black Elk voor hen een totaal onbekende vrouw is.

Dat zij zeker  GEEN WOORDVOERSTER mag en kan zijn voor Standing Rock!

En dat het onaanvaardbaar is dat mensen zoals zij en organisaties zoals agapebelgium (agape- het Griekse woord houden van) die zweethutten, Vision Quests en andere "traditionele spiritualiteit" verkopen en rommelen met de soms al verwarde geesten van de 'volgelingen', optreden uit naam van hen die reeds jaren ter plaats een rechtvaardige strijd leveren

DEZE DAME EN DERGELIJKE VERKOPERS VAN SPIRITUALITEIT ZIJN TE MIJDEN !

 

INTERVIEW EN REKLAME MET EN VOOR FRAUD-STER OP RADIO 1 

Hoever kan je zinken als media-outlet!

Op de redactie konden we onze oren niet geloven toen we zaterdagochtend deze dame haar fantasieverhaal hoorden vertellen op radio 1.

De fantasieën van de 'Scarlet Plume' gingen erin als zoete koek.

In tegenstelling tot de mainstream media doet NAIS wél onderzoek en binnenkort zullen de ware af- herkomst en winstpraktijken van de de 'Spirituele Rode Pluim' bekendgemaakt worden.

 

Lees ook: INDIAANSE SPIRITUALITEIT IS NIET TE KOOP!: http://www.denaisgazet.be/misbruik-van-amerikaans-indiaanse-cultuur-abuse-of-native-american-culture/indiaanse-spiritualiteit-niet-te-koop 

 

- Traditionele Indianen vinden dat geen enkele ceremonie mag uitgevoerd worden door iedereen die er zin in heeft. Maar Frauduleuze leiders , laten iedereen toe zolang er maar voor betaald wordt.
Een goed voorbeeld zijn de “Vision Quests” die bedoeld zijn voor jongens tussen 12-14 jaar. Maar daar kleine jongens niet zoveel geld hebben verkopen de Frauduleuze leiders voor honderden euro’s hun Vision Quests aan mannen en vrouwen van middelbare leeftijd.