ACE HARDWARE WEIGERT PROPAANGAS TE VERKOPEN AAN STANDING ROCK ACTIVISTEN TIJDENS SNEEUWSTORM.

Oceti Sakowin kamp vandaag. Foto door Sarah Sunshine Manning

Oproep tot boycot van Ace Hardware nadat het bedrijf geweigerd heeft om propaangas te leveren in de omgeving van Standing Rock tijdens sneeuwstorm.

 

Door Brenda Norrell, Censored News: http://bsnorrell.blogspot.be/2016/11/ace-hardware-refusing-to-sell-propane.html

Vertaald door NAIS: www.denaisgazet.be

 

Ace Hardware zei vandaag dat zij geen propaangas zullen verkopen in de buurt van de Standing Rock wateractivisten, waar de zware weersomstandigheden mensenlevens in gevaar brengen.

Ace zei dat dit op ‘verzoek’ van de overheid was.

Het beleid van Ace Hardware- dat indruist tegen de menselijke waardigheid en mensenrechten- kan men beluisteren op de audio opnamen door Kevin Gilbertt.

 

Gilbert zei dat propaangas noodzakelijk is om de mensen in leven te houden.

Gilbertt roept de luisteraars op om te bellen naar klantenservice van Ace Hardware om te reageren.

“Er is niet genoeg hout in het kamp”, zei hij terwijl hij erop wees dat het te koud was om buiten te gaan, en te moeilijk om genoeg hout voor het hele kamp bijeen te krijgen.

Ace Hardware zei dat ze geen “ontvlambare” producten wil leveren in de omgeving van de Standing Rock pijplijn.

Het bedrijf zegt: “Ace Hardstore winkels in de omgeving van het pijlijn protest in Noord Dakota werden dringend verzocht door de overheid om geen materiaal te leveren dat als brandbommen zou kunnen gebruikt worden.”

Gilbert roept op om Ace Hardware te boycotten!

Gilbertt wijst er op dat de overheid, waaronder de Morton County Sheriff’s Dept. de wateractivisten gebrutaliseerd heeft.

Terwijl ze volop bezig waren met hun vreselijke acties en ernstige wonden toebrachten werden er leugens over de wateractivisten verspreid.

Gilbert wijst er verder ook op dat de bewering van de Gouverneur van Noord Dakota -over het bevel van een spoed evacuatie uit bezorgdheid voor de veiligheid van het volk- compleet belachelijk is.

Het feit dat mensen propaangas worden geweigerd in een leven of dood situatie toont de absurditeit van de verklaring van de gouverneur over de valse bezorgdheid voor de veiligheid van het volk

“Het is weerzinwekkend!”

 

Ace Hardware geeft zijn verklaring:

Dank u om contact te nemen met het Ace centrum.

Ace Hardstore winkels in de omgeving van het pijplijn protest in Noord Dakota werden dringend verzocht door de overheid om geen materiaal te leveren dat als brandbommen zou kunnen gebruikt worden.

Onze allerhoogste prioriteit gaat naar de veiligheid van de werknemers, klanten en de gemeenschappen die de winkels bedienen; Ace blijft in deze samenwerken met de overheid .

De inachtneming van het overheidsverzoek weerspiegeld geenszins het standpunt van het bedrijf ten opzichte van het pijplijn project.

Indien u nog verder hulp nodig hebt aarzel niet om ons te contacteren en verwijs naar incident 2529138.

Nog een fijne dag, hoogachtend,

Camillia H.- Ace Center

(888) 827-4223

 

Luister naar Kevin Gilbertt: http://bsnorrell.blogspot.be/2016/11/ace-hardware-refusing-to-sell-propane.html