* PEABODY COAL IN VRIJE VAL!

Door Brenda Norrell, Censored News: http://bsnorrell.blogspot.be/2015/07/peabody-coal-crashes-and-burns.html

Vertaald door NAIS: www.denaisgazet.be

Peabody Coal stort ineen, de centen zijn op. De CEO nam ontslag.

Dus, nu Peabody Coal de media in Indian Country niet langer meer kan afkopen met zijn advertenties, zullen de kranten misschien naar buiten komen met het nieuws over hoe Peabody Coal/Navajo Generating Station heel lang een van de meest verontreinigende, vuile kolen- gestookte centrale in de wereld was.

Is Zuid Arizona nu aan ’t scharrelen om uit zoeken waar al zijn verspillende elektriciteit vandaan moet komen?

Misschien zijn de Arizona senators John McCain en Jeff Flake al heel druk bezig om er achter te komen hoe ze nog meer land en water kunnen stelen van de Native Amerikanen, en om nog meer wetsvoorstellen door te schuiven naar congres; meer wetsvoorstellen voor vuile kolen, vuile elektriciteit en het vergiftigen van Natives.

Nu dat Peabody Coal crashed, misschien dat nu eindelijk de diefstal van Black Mesa voor kolenontginning, de georkestreerde gedwongen verhuizingen, het vergiftigen van Navajo’s met zijn kolen- gestookte centrale, en de rol van Arizona congresleden, vermeld worden als een der grootste wreedheden tegen de mensheid.

Desmog reports, schreef,’ Peabody Energy (NYSE: BTU) sloot vandaag met $1.78 per aandeel, een terugval van $84 per aandeel in 2008. De CEO van het bedrijf Michael C. Crews nam op 28 juni abrupt zijn ontslag.”  chief financial officer Michael C. Crews resigned