*STEVE MC CULLOUGH AKA IKTOMI SHA: OPLICHTER EN LEUGENAAR

Door A.Holemans - NAIS

Engelstalige versie op Censored News:http://www.bsnorrell.blogspot.be/2015/03/fraud-chief-exposed-in-europe.html

Bron : http://www.newagefraud.org/smf/index.php?topic=1245.0;wap2

 

Het is weer de tijd van het jaar!

Spirituele “native” oplichters verlaten hun nesten om goedgelovige zielen, die hunkeren naar hun verloren ‘spiritualiteit’ te plezieren.

Steve McCullough is meester in het verspreiden van leugens in de hoop dat iedereen zo met zichzelf bezig is dat men zal nalaten om grondige research te doen.

Maar dat doet NAIS juist wel!

Wij lezen in een aankondiging over een geplande ceremonie in Ieper het volgende:

 

"Ceremonie met Steve McCullough (Iktomi Sha). Hij is een wijd gerespecteerde Lakota medicijnman en Sundance leider. Hij is een wijs en integer mens. In de ceremonies in Europa en bij zijn Sundance in Indiana heeft hij de rol van tussenpersoon (intercessor) tussen onze wereld en de Spirit wereld. Aanwezig zijn bij zijn ceremonies heeft een sterk voedende en helende werking op allerlei niveaus.

Iktomi Sha draagt een Visioen van ‘Vredebrenger’"

 

Deze man noemt zich een ‘Lakota’ medicijnman...uit Indiana?!?

Soms verandert hij zijn ‘volk van herkomst’ in “Remnant Band Shawnee”.

“Hij is een wijs en integer man”?... zo integer dat die man in de USA en bij de Amerikaanse Indianen Persona Non Grata is en er nog enkele processen boven zijn hoofd hangen in verband met illegale praktijken. Samen met zijn kompaan John Wexler (soms Wechsler) aka John Crow Dog aka John Crazy Horse. Het duo heeft zoveel kwaad bloed gezet bij de Lakota dat ze genoodzaakt waren om onder de radar te verdwijnen.

Een zonnedans leider ?: De zonnedans is eigen aan de traditie van de Lakota, die ceremonie kan en mag niet in Europa uitgevoerd worden.

 

Wanneer we dieper graven vinden we dat hij beweert betrokken te zijn geweest  bij de bezetting van Wounded Knee: Steve Mc Cullough is nooit een AIMster geweest! (Over zijn zogezegde rol bij het AIM volgt later nog een artikel)

 

De prijzen die hij vraagt voor zijn ceremonies worden niet meer vermeld. Sinds het team van New Age Fraud and Plastic Shamans hem op het spoor kwam veranderde hij de exacte prijzen in “donaties”.

 

De ware Steve McCullough was de zoon van een blanke dominee die in de Indiaanse reservaten rondtrok om “rode broeders’ te bekeren. Van zijn vader heeft hij waarschijnlijk de kunst geleerd om mensen "te bespelen".

Als kleine jongen vergezelde hij zijn vader en gaf zijn ogen en oren goed de kost.

Later is hij naar Indiana vetrokken om daar zijn ‘handel ‘op te zetten samen met nog enkele andere clowns.

 

Hier enkele suggesties:

Vraag Mr.McCullough bij welke stam hij hoort. Wanneer hij zegt dat hij Lakota is weet dan dat dit een grove leugen is.

Wanneer hij zegt dat hij bij de Remnant Band Shawnee hoort, wel, een beetje onderzoek zal u duidelijk maken dat de RBS ook nep is.

De Remnant Band Shawnee is een non-profit organisatie die de inwoners