“Geregisseerde moord”

MNN. 29 mei 2017

Weldra zullen we het hebben over “toen de VS rijk was en de witte mensen heersten over het grote schildpad eiland.”

 

 

 

 

Vandaag zijn er miljoenen daklozen.

De oorlogsrepubliek staat op het punt bankroet te gaan.

De corporatie van de zwijgende regering zal schulden opkopen voor een schijntje van hun waarde met hun waardeloze geld. Zij denken dat ze de wereld zullen bezitten. Maar niemand kan onze moeder bezitten, het land van het oorspronkelijke natuurlijke volk.

Het einde van de verkrachting van onze aarde is weldra voorbij.

Corporatie wetten worden veranderd zodat mensen makkelijker drugs kunnen kopen en sterven. In feite is het de bedoeling dat de drugs hen doen sterven.

Iedereen wil overleven, maar ten koste van wat?

Als afleiding en entertainment worden mensen gedrogeerd om verdoofd te zitten kijken naar andere mensen die moorden en anderen misbruiken op televisie, internet, in stadia, arena’s, bars, huizen, reality -shows en de fratsen van het Witte Huis .

Corporaties investeren miljoenen in deze spektakels. Aan de vechtende partijen worden miljoenen betaald. De beste wetenschappers controleren en maken het draaiboek voor de hersenspoeling, MKUltra.

 

Wij onkwe-hon-weh waren laboratorium ratten. In gezamenlijk akkoord met de kerken, voerde het Canadese leger trauma experimenten uit op onze kinderen.

De RCMP (Royal Canadian Military Police) leverde de kinderen aan de “Project Paperclip” Duitse SS dokters in Canadese Medische centra.

De kinderen werden gefolterd, traag vermoord. Een 8 jarige beschrijft het,

“Ze hebben me meer dan 3 jaar opgesloten in een kleine kamer. Zij gaven me pillen als voedsel, en gaven me injecties die mij heel ziek maakten. Mijn twee neven maakten veel kabaal, zij gilden en vochten terug, dus gaven de verpleegsters hen een spuit en dan waren zij dood.”

Deze kinderen werden begraven in geheime massagraven. De kerken ontvingen geld voor het aantal doden, daarom werden er zoveel gedood. Dit was R&D research

(Research & Development) voor de kliek van de Kroon.

 

Medische diensten manen ons aan om drugs te nemen die onze levensduur kunnen verkorten.

Canada heeft in naam van de Kroon verontschuldigingen aangeboden voor de kidnapping en massamoorden van onze kinderen.

'Sorry' is voor ons een schuldbekentenis van hun medeplichtigheid aan de massa moorden.

Onschuldige mensen zoals wij werden gebruikt als R &D voor hun ontwikkelingcontrole programma.

De heersers sturen de medische organisaties van de wereld door WHO. Nu hebben ze hun blik gericht op de rest van het mensdom.

Volgens het plan kunnen mensen niet meer denken, voelen, strijden, praten, slapen, alert zijn en zichzelf motiveren zonder pillen.

Miljoenen van ons werden massaal vermoord door deze aanvallen, kidnappings en het doden en door de zwendel om het bewijs te verdonkermanen.

 

De natuurlijke volkeren van de wereld hebben uiteindelijk de ‘ontvolking’ zwendel door.

De ware revolutie is nu in de maak. Weldra zullen de massamoordenaars

‘.. be “cast down from whence they came for all eternity” ‘[Secret Covenant]. 

<