“Sacred Stone”- geen strijd werd (wordt) meer uitgebuit dan de strijd tegen DAPL!

Iedereen die blijft geld geven aan organisaties/individuele ‘medicijnmannen/vrouwen’ in de hoop traditionele spiritualiteit en een oplossing voor hun eigen psychologische problemen te verwerven is MEDEPLICHTIG!

Door NAIS

14 maart 2017

 

Terwijl de wateractivisten na de sluiting van de kampen hun wonden moeten likken zullen de Europese cultuurdieven in hun handen wrijven en hun winsten tellen. Zij hebben van de strijd geprofiteerd om naam en faam te verwerven door leugens en fantasieën te verkopen aan mensen die wanhopig op zoek zijn naar exotische spiritualiteit en een kant en klare oplossing willen voor hun psychologische problemen.

Er werd (wordt) gretig gebruik gemaakt van Fac(k)ebook! En de talloze Fakebook -verslaafden slikken alles als zoete koek. “Het is de waarheid want het staat op Facebook!” krijgen wij steeds opnieuw te horen. En dat is wat FB wil, nietwaar, dat mensen niet meer denken naar eigen verstand maar veel fotoke’s “laaiken” en “sharen”. Foto’s, zonder het verhaal àchter de foto’s te kennen of maar te ‘willen’ doorgronden.

 

Hoe hard wij ook aan de bel gaan hangen om fraudeurs te ontmaskeren, wij worden niet geloofd. Men vraagt ons steeds naar onze bronnen; die kunnen en mogen wij niet geven. Wij kennen de redenen daarvoor, wij weten hoe het sommigen vergaan is na het bekendmaken van bepaalde organisaties en individuen. Onze bronnen zullen nooit bekend gemaakt worden zonder toestemming van de onderzoekers zelf.

De fraudeurs hun bronnen en leermeesters kennen we wel, die strooien ze fier rond op Fakebook, want die komen toch van “dé Indianen!”

Weet dat niet iedere Indiaan een ‘nobele’ indiaan is.

Hoed u voor de Indianen die men ‘Appels’ noemt d.i. ‘Red outside, White Inside’! Die Indianen die in de val van het kapitalisme getrapt zijn en zonder scrupules alles wat de blanke oplichters van hen willen verkopen.

Vandaag bereikte ons het bericht uit Montana (naam bekend bij de redactie) over William Burchett aka Jervis aka Turtle Winds aka Firewalker aka Firecracker aka Medicine Turtle aka nog veel meer........ Lees het bericht onderaan.

Lees ook over Jervisch hier : https://www.denaisgazet.be/misbruik-van-amerikaans-indiaanse-cultuur-abuse-of-native-american-culture/waarschuwing-william-burchett-aka-jervis-aka-turtle-winds-aka-firewalker-aka-firecracker-aka-medicine-turtle-aka-nog-veel-meer