STANDING ROCK , NOORD DAKOTA- DE STRIJD GAAT VOORT EN STOP! MET DE MAINSTREAM EN SOCIALE MEDIA KLAKKELOOS TE GELOVEN!

Van in het begin van deze historische strijd tegen de Dakota Access pijplijn hebben wij waarschuwingen verstuurd over de oproepen voor financiële steun voor het kamp!

Zie: http://www.denaisgazet.be/steun-de-strijd-van-standing-rock-sioux-tribe-tegen-dakota-acces-pijplijn

Deze waarschuwingen werden vrolijk in de wind geslagen door ‘Indianisten’, zogezegde indianen ’kenners’, mensen die na hun reis naar de VS terugkomen met het nieuws dat ze “geadopteerd” werden door de een of andere indiaan en hun native vrienden ‘broeders en zusters’ noemen en een hoop anderen de met open ogen in de “tourist traps” geduikeld zijn en hier hun ego mee opkrikken.en........ what is NAIS anyway?!

Welaan dan! Het kwaad is geschied!

Honderden dollars zijn in de zakken van enkele individuen gekomen en verdwenen.

Het kamp, en daarmee bedoelen we strijders in het verzet TER PLAATSE hebben hun buik vol van niet-indiaanse ‘do-gooders’ die naar het kamp komen met hun fototoestel in de aanslag, vreselijk in de weg lopen en à volonté foto’s schieten van het soort met onderschrift: “IK in het kamp, IK met een echte indiaan.”

Bedenk ook dat de historische ‘Indian Giver’ niks meer kan geven wanneer ze zelf niet genoeg eten hebben om hun strijders en families met kinderen te voeden!

 

Het kamp zal met open armen niet- indiaansen van over de hele wereld ontvangen op voorwaarde dat zij bereid zijn om mee te strijden aan de frontlijn, de directe actie trainingen te volgen en bereid zijn om de harde Noord Dakota winter ter plaatse te doorstaan en bereid zijn om in de gevangenis terecht te komen!

Zoniet, blijf weg!

De strijd is namelijk meer dan toffe foto’s die het ego strelen op sociale media!

 

Wat de financiële steun betreft zijn er maar enkele bona fide organisaties en dat zijn deze die al van dag één aan de frontlijn strijden.

 

Laat u niets wijsmaken door deze of gene indiaan die zich uitgeeft als activist van die organisaties.

Laat u verdorie ook niet wijsmaken dat OBAMA de pijplijn heeft stilgelegd!

Laat u niet vangen aan de pr praatjes van de multinationals!

 

Indien u financieel wil steunen kan u bij ons terecht voor de juiste weg.

U kan ook via paypal (shop NAIS gazet) steun geven met een duidelijke vermelding waar het voor dient.

Wij zorgen dat het terecht komt en bevestigd wordt!

 

WEES OP UW HOEDE VOOR MEDICIJNMANNEN/VROUWEN/SHAMANEN/INDIAANSE VERKOPERS VAN NATIVE SPIRITUALITEIT, DIE IN EUROPA RONDTREKKEN! OOK ZIJ RONSELEN GELD VOOR STANDING ROCK! Wanneer u dergelijke sujets tegenkomt meldt dit asap. Wij doen de rest!