Los Venezolanos Heroicos - Venezolaanse helden.

Mohawk Nation News: (klik op logo voor link)

Censored News: http://bsnorrell.blogspot.be/2017/04/mohawk-nation-news-los-venezolanos.html

 

 Vertaald door NAIS: www.denaisgazet.be

 29 april 2017

Zuid Amerikaanse naties vertrouwen de VS niet.

VS- strijdkrachten in Venezuela promoten buitenlandse inmenging en het omverwerpen van regeringen.

De ‘Organisatie van Amerikaanse Staten’ (OAS), bevordert controle over Latijns Amerika en de Caribische gebieden.

Dus Canada handelt uit naam van de VS om zich te bemoeien met Venezuela’ s soeverein verzet en weigering om te buigen onder het imperialistische dictaat. Canada handelt uit naam van de financiële oligarchen in Canada, VS en overal in de Amerika’ s.

De OAS wordt geleid vanuit Washington DC. Canada had aangedrongen op de bijzondere vergadering met OAS, welke 34 leden heeft, om in Venezuela een machtswissel uit naam van “democratie en mensenrechten” door te drukken.

De Boliviaanse ambassadeur, voorzitter van deze sessie, veroordeelde de poging tot staatsgreep voor het niet raadplegen of voorleggen van een agenda.

Het opzet faalde.

Jennifer Lotem, Canadese ambassadeur organiseerde dan een interne “institutionele staatsgreep”, door de OAS regels en procedures van de tafel te vegen en zo de voorzitter en ondervoorzitters onmondig te maken.

De aangestelde coup voorzitter verklaarde dat de resolutie aangenomen werd in onderlinge overeenstemming, maar de meeste leden waren zelfs niet aanwezig.

De VS dreigde Venezuela ‘om de soevereiniteit en territoriale integriteit van zijn buren te respecteren,’ op basis van frauduleuze beschuldigingen.

Op 6 april 2017, hield de Trudeau regering een crisisoverleg om het regime te dwingen onmiddellijk af te treden, zonder enige kennisgeving aan Venezuela.

 

Op 19 april stapten meer dan een miljoen mensen in Caracas en elders ter verdediging van de soevereiniteit van het land en Boliviaanse revolutie tegen buitenlands, internationaal geweld en destabilisatie.

De Spaanse koloniale heerschappij werd 207 jaar geleden omvergeworpen.

 

                            Trump Tongue-in-cheek moment!

President Trump steunt de staatsgreep, is bang van hun economische verbeteringen, bezorgd over het falen van de door de  VS gesteunde staatsgreep en van erkenning van inheemse land en bronnen- rechten.

Het doel van de Verenigde Staten is om heel Centraal en Zuid Amerika en de Caribische gebieden te destabiliseren en te controleren. OAS leden werden door intimidatie gedwongen de poging tot staatsgreep te steunen door politieke bemoeienissen, oplichterij, afpersing en economische en militaire bedreigingen.

OAS valt uiteen.

Venezolanen verzetten zich tegen de VS die probeert hun land over te nemen.

Het volk steunt institutionele revolutie.

De regering van Trudeau beschermt de Canadese corporaties die brutaal mensenrechten schenden door diefstal van het inheemse land. Dit is het corporate bende -en tribale systeem dat ons al 500 jaar onderdrukt.

Vandaag gaan miljoen kinderen in de VS en Canada met honger naar bed.