* NEO –NAZI BIJEENKOMST VERHIT DE GEMOEDEREN IN TEXAS GEMEENSCHAP

Door NAIS

Voor het gerechtsgebouw in Rockwall, even buiten Dallas verzamelden zich zaterdag een groep blanke racisten.

Politie in gevechtskledij stond klaar toen verschillende groepen waaronder : Anonymus Noord Texas, de Nieuwe Zwarte Panters, Occupy Dallas en Open Carry Texas opdaagden voor een tegen -protest.

Gelukkig voor de omwonenden is het niet tot geweld gekomen.

Aan de kant van het racistische “ National Socialist Movement” werd aardig wat afgebruld en Godlasterende slogans klonken veel en luid. Maar er werd niemand gearresteerd tijdens het twee uur durende evenement aan het Rockwall gerechtsgebouw.

Na de bijeenkomst dropen de racisten af naar een geheime locatie voor een BBQ en “Swastika lighting” ceremonie.

De NSM had zijn actie reeds begin oktober aangekondigd in een persmededeling.

De lokale verkozen overheid hield zich van den domme en zweeg in alle talen.

In hun persmededeling moedigde de NSM “ gelijkgezinden van over het hele land aan om samen te komen en de beweging te steunen.”

Jeff Schoep, NSM leider zei in de persmededeling dat het evenement “een rally is tegen illegale immigratie en ter bescherming van de Amerikaanse waarden.”

Een ander lid van de beweging zegt in de mededeling dat de rally “ een machtsvertoon” moet worden en verder zegt hij ook “wij krijgen hier van alles, van illegale vreemde bendes tot gewelddadige drugbaronnen en zelfs mysterieuze ziekten, die de grens overkomen. De goede Amerikanen tolereren deze onrechtvaardigheid niet meer.”

Zie video van rally hier :http://bcove.me/r6ig2xj9

Wanneer zulke creaturen de Amerikaanse waarden moeten verdedigen, dan zegt dat veel over die waarden!

Ook in Europa steekt het Neo- Nazisme reeds geruime tijd de kop terug op. Ook bij ons in België http://www.denaisgazet.be/nieuws/belgiee-brussel-rellen-tijdens-betoging-op-6-november-2014

http://www.denaisgazet.be/nieuws/anti-fascistisch-front-verzet-aff-opnieuw-gouden-dageraad-spreker-in-belgiee

Ellendig toch dat de geschiedenis zich blijft herhalen.

Het is steeds zo geweest: het volk kent een periode van (schijn)welvaart en is best tevreden, dan moeten verworven rechten een voor een terug ingeleverd worden, dan komt de onvrede en het volk mort. En dat is nu precies de perfecte voedingsbodem waarop het fascisme gedijt!

Dit + een ultra rechtse regering voorspelt niet veel goeds.

Wij moeten waakzaam blijven!