WOORDVOERDER ‘PEGIDA VLAANDEREN’ ONTSLAGEN

Door Anti-Fascistisch Front
De wekelijkse Pegida-betoging én de geplande tegenbetoging in Dresden konden gisteren niet doorgaan nadat de politie had opgevangen dat er plannen waren om bij de Pegida-betoging organisator Lutz Bachmann te vermoorden. Uiteraard veroordelen we de plannen om geweld te gebruiken. Net zo goed als we gisteren een oproep aanklaagden om moskees in brand te steken.

Plezanter is dat de woordvoerder van Pegida Vlaanderen Hans Dubois, een voormalig Voorpost-militant, ontslagen is door de echte organisator(en) van Pegida Vlaanderen en intussen duidelijker wordt wie écht achter Pegida Vlaanderen steekt. Pegida Vlaanderen, die zich ook wel eens Vlativa noemt, wil aanstaande maandag in Antwerpen voor het eerst bijeenkomen. Eerst aan het Frans consulaat, daarna werd gedacht aan de Handschoenmarkt. Na overleg met de politie zou het de Groenplaats worden. Gazet van Antwerpen meldde gisteren dat het Hans Dubois, na overleg met de politie, echter beter leek om de zaken nu niet op de spits te drijven.

“Dat viel evenwel niet goed bij de centrale figuren achter de schermen, die hem prompt de laan uitstuurden en op Facebook (…) lieten weten zich te beraden over de kwestie.......

Lees het artikel hier: http://aff.skynetblogs.be/archive/2015/01/19/woordvoerder-pegida-vlaanderen-ontslagen.html