WAAR UW GOEDBEDOELDE DONATIES AAN STANDING ROCK CAMP ZOAL NAARTOE GAAN!

Zolang de blanke, goedgelovige- naar spiritualiteit zoekende- Europeanen dé Indiaan als de ‘Nobele’ Indiaan blijft beschouwen hebben oplichters vrij spel.

Indianen, vol of half of 1 kwartbloed, zijn ook mensen.

En of mensen wit, bruin, geel, zwart, of rood zijn, daar waar veel geld binnenstroomt steekt hebzucht de kop op en gebeuren er onfrisse zaken.

 

New Age fraudeurs, shamanen, helers – verkopers van Native Amerikaanse spiritualiteit kunnen dan hun gangetje gaan.

Hieronder een voorbeeldje van wat er zoal met donaties via bepaalde organisaties gebeurd is.

 

Door NAIS

Bronnen bekend bij de redactie

 

Wij willen u het verhaal van LaDonna Brave Bull Allard- Standing Rock Sioux Tribe - van gemengd ras- verhalenverteller- directeur van toerisme en zeer goede bekende van de Amerikaans Italiaanse ‘sjamaan’ Jim Graywolf Petruzzi en beheerder van $3 miljoen aan donaties- niet onthouden.

 

LaDonna Allard is eigenares van het land waar een der kampen op staat -het oorspronkelijke kamp- het kamp van de Sacred Stones.

Het grote kamp is Oceti Sakowin, vroeger werd dat het doorstromingskamp genoemd waar nu duizenden kamperen.

 

In het derde, kleinere kamp zitten de Rosebud Lakota’s op land dat zij moeten huren.

 

Er zijn twee fondsen voor Sacred Stones Camp opgericht. Een voor bevoorrading van het kamp en een voor juridische bijstand voor arrestanten in de gevangenis.

Samen hebben die $3 miljoen aan donaties binnengekregen.

 

LaDonna is beheerder van het bevoorradingsfonds.

Hieronder foto’s van hoe LaDonna de ‘bevoorrading’ zag.

Het fonds moest dienen om tenten en eten aan te kopen.

Op de foto’s zien we het gebouw en nieuwe Yurts die LaDonna heeft aangekocht voor haar eigen cultuurkamp op Sacred Stones.

Het juridische fonds wordt beheert door LaDonna’s Freshnet/Honor The Earth, maar uit de gevangenissen komen de berichten dat er geen cent vrijkomt voor de juridische bijstand.

 

Wanneer mensen geld doneerden voor het Sacred Stones Camp dachten zij dat zij voor iedereen die in het kamp actie voerden doneerden, maar dat was niet het geval.

LaDonna hield de $1.5 miljoen voor het Sacred Stones Camp stevig in haar greep, zelfs toen er in het grote kamp geen eten meer voorradig was.

Dat was zeer verontrustend, want de donaties waarvan de meeste $ 25 bedroegen waren net bedoeld voor voedsel en voorraden voor iedereen die ter plaatse actie voerden.

 

De donaties waren helemaal niet bedoeld voor LaDonna’s nieuwe gebouw op haar eigendom (Sacred Stone Camp) en om twee mediamensen in te huren aan $20.000 de man.

Wij weten nog steeds niet wie deze mensen zijn, daar iedereen zich gedraagt alsof ze allemaal onbetaalde media vrijwilligers zijn.

Sacred Stone Camp is niet voor iedereen toegankelijk. Het kamp dient slechts 600 mensen, dat is maar een heel klein deeltje van de 7.000 activisten ter plaatse.

 

Wij kunnen geen enkele fondsenwervingsite voor het grote kamp Oceti Sakowin, of de duizenden 'fundraisers' die duizenden dollars voor zichzelf willen binnenrijven meer aanraden.

De boel is nu echt wel verbrand!

NAIS heeft waarschuwingen de wereld ingestuurd, waarschuwingen die in de wind geslagen werden en ons alweer veel vijanden opgebracht heeft.

Bij ons bestaan geen wetten die New Age frauds, nep- sjamanen en medicijnmannen verbieden om de boel op te lichten.

Nog niet zo heel lang geleden schonken- meestal vrouwen- hun hele fortuin aan de pastoor om “ceremonies” te plegen voor hun ziele heil.

En de geestelijken werden rijk !

Nu worden verkopers van Native Amerikaanse spiritualiteit met graagte geld geschonken door hun volgelingen en zeker wanneer ze het als 'steun voor de strijd van de Indianen' kunnen verkopen.

De oplichters worden rijk en de volgelingen voelen zich ‘geestelijk’ gesterkt!

Neen, er is geen wet die dergelijke oplichterij kan verbieden !

Maar leerden onze eigen “wijzen” ons niet: “Een gewaarschuwd mens is er twee waard!”?

NAIS