* LAKOTA VERN TRAVERSIE: VERKLARING NADAT DE JURY ZIJN EIS HAD AFGEWEZEN.

Censored News: http://bsnorrell.blogspot.be/2015/03/lakota-vern-traversies-statement-after.html

Vertaald door NAIS: www.denaisgazet.be

Een jury in het US District Court van Zuid Dakota heeft de eis van Vern Traversie, de 71-jarige Cheyenne River Sioux man, afgewezen.

Vern Traversie had klacht ingediend tegen de schending van zijn burgerrechten die hij ondergaan heeft terwijl hij patient was in het Rapid City Regional hospitaal in 2011

Vern Traversie’ verklaring: “ Ik dank de juryleden en het hof om mij één dag te geven in het gerechtshof. Voor mij is dit al een overwinning op zich. Ik heb het verhaal over wat mij die dag in het ziekenhuis van Rapid City is overkomen gedeeld met maar een doel voor ogen: ervoor te zorgen dat geen enkele Amerikaanse indiaan hetzelfde zou overkomen.”

Lees Vern Traversie’ verklaring (Engels) : http://lastrealindians.com/statement-of-vern-traversie-in-wake-of-jury-denying-his-claims%E2%80%8F/

 

Video 7 maanden na de feiten

 

Vern Traversie ,een blinde 68-jarige Lakota Elder kreeg in het Rapid City Regionaal hospitaal waarnaar de Indian Health Service hem had doorverwezen de letters KKK in zijn bovenlichaam gesneden terwijl hij herstellende was van een open hart operatie.

Na 7 maanden tevergeefs gewacht te hebben op gerechtigheid treedt hij nu naar buiten met zijn gruwelijk verhaal.