MOHAWK NATION NEWS – GRASSROOTS MOETEN DOEN WAT MOET GEDAAN WORDEN....

MNN. 9 dec. 2016

De tribale en gemeenteraden kunnen niet eeuwig blijven liegen tegen het volk zonder ooit de gevolgen daarvan te ondervinden.

De regering heeft hen aangesteld zodat ze op bedrieglijke wijze afstand kunnen doen van ons land en bronnen.

Zij zeggen dat ze de strijdkrachten kunnen binnenhalen in Standing Rock voor hun eigen en onze veiligheid.

CEO David “Archie” Archambault, eigenaar van het casino en hotel daar zegt:”Ga naar huis, versier uw kerstboom en hang uw sokken op.”

Grassroots moeten doen wat moet gedaan worden.

De regering stuurt ‘Indianen’ om te liegen en het volk voor hen te misleiden.

Archie Archambault ging naar de VN en vroeg een onderzoek maar niet over de onwettigheid van DAPL.

In Canada is eerste minister Trudeau samengekomen met hun Corpo Assembly of First Nations om een deal te sluiten over hoe ze de pijplijn in Canada zullen leiden.

AFN vertegenwoordigen enkel zichzelf en daarbovenop slechts 4 percent van de ‘Indianen’ die stemmen in een verzonnen chief systeem.

 

Racistische toespraken tegen ons zijn terug gehoord in Congres.

Noord Dakota congreslid zei dat “De rechtsstaat oordeelt dat de wateractivisten illegale gewelddadige betogers zijn.” Hij probeert het volk op stang te jagen zodat ze met ons zouden afrekenen.

 

Het aloude script is steeds hetzelfde- verzonnen verhalen de wereld insturen om de slachting te verantwoorden.

Sterke krijgers ten velde worden vervolgd en de ‘huisindianen’ lopen vrij rond, steken ons het mes in de rug en wachten op de kruimels die van de tafel van de onderdrukker vallen.

 

Sommige van onze mensen gebruiken veel woorden, maar doen geen daden. Zij rennen wanneer de corpo chief met zijn vingers knipt.

 

De verraders moeten weggestuurd worden voor het welzijn van de komende generaties.

Misschien zouden we onze huizen best in brand steken en opnieuw beginnen met de ‘originele instructies’. Wij zouden niet mogen toelaten dat iets of iemand zich zou bemoeien met wat de natuur (