* BRITSE KONINKLIJKE FAMILIE WORDT GELINKT AAN PEDOFIELE KRING.

ANONYMOUS ONTMASKERDE ELITE.

Door Brenda Norrell, Censored News: www.bsnorrell.blogspot.com

Vertaald door NAIS: www.denaisgazet.be

De media in het Verenigd Koninkrijk komt nu buiten met de vermoedelijke betrokkenheid van stafleden van de zogenaamde Koninklijke familie, in een internationale ‘pedofilie kring voor de elite’, waar sprake is van verkrachting en moord op minderjarigen.

 

Weken geleden was Anonymous via twitter begonnen met het bekendmaken hiervan in de operatie #OpDeathEaters online.

 

In de laatste jaren kwamen de rollen, die regeringen en kerken gespeeld hebben in verkrachtingen, folteringen en vermoorden van inheemse kinderen in de kostscholen aan het licht.

Het misbruik was begonnen toen inheemse kinderen van hun families werden weggerukt en in kostscholen werden gedwongen. Het misbruik is nog tientallen jaren verdergegaan in de VS, Canada, Australië en Nieuw Zeeland.

 

Tot op vandaag misbruiken priester in de Verenigde Staten nog steeds Native Amerikaanse kinderen.

In de Northern Cheyenne Nation in Montana, hebben priesters niet alleen kinderen misbruikt in de kostschool, maar profiteerden ze ook nog eens door middel van hun non-profit en werden de katholieke kerken op die manier met miljoenen verrijkt- terwijl het misbruik plaats had in aan de St.Labre Mission.

 

Wat de Koninklijke familie betreft, tot hiertoe heeft de mainstream media het feit genegeerd dat de zogenaamde Koninklijke familie hun rijkdom verworven heeft uit volkerenmoord van inheemse volken wereldwijd, en de diefstal van hun gronden en bronnen.

 

De UK Telegraph meldt dat Prins Andrew een onderzoek boven hoofd hangt in verband met seksmisbruik.

 http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/theroyalfamily/11324503/Prince-Andrew-could-face-investigation-over-Virginia-Roberts-sex-abuse-claims.html

Scotland Yard is ook met een onderzoek bezig http://www.dailymail.co.uk/news/article-2883012/Scotland-Yard-probing-five-VIP-paedophile-rings-Labour-MP-hands-dossier-naming-six-serving-politicians-Lords.html

 

Of de elite zich zal moeten verantwoorden voor hun misdaden valt nog te bezien, sinds wereldwijd de dubbele standaard in rechtssystemen gebruikt wordt die de zogenaamde machtigen beschermd.

Anonymous gaf deze verklaring over de VS vrij:

http://pastebin.com/TYGrtw3x