Red Warrior kamp ‘Veerkrachtig zoals onze voorvaders”

Bron: Censored News: http://bsnorrell.blogspot.be/2016/08/red-warrior-camp-resilient-like-our_25.html

Vertaling door NAIS (Copyright): www.denaisgazet.be

Door Cody Hall, Red Warrior camp

Canon Ball River, Fort Laramie Treaty Territorium 1851 – Sinds de dag nadat de federale rechter verklaarde dat hij twee weken wil wachten om zijn beslissing -of hij al dan niet de Dakota Acces pijplijn tijdelijk stil laat leggen - bekend te maken, bleef het Red Warrior kamp groeien en bloeien.

Het kamp heeft een recycling programma opgestart; een voedselbedeling programma om de kamp keukens te ondersteunen; geweldloze directe actietrainingen en op cultuur gebaseerde activiteiten.

De beslissing van de Noord Dakota ‘Homeland Security Division’ om plots de trailers en tanks met drinkwater weg te nemen hebben geen effect op de mensen in het kamp.

Zoals onze voorvaders zijn wij veerkrachtig en zullen wij volharden. Deze vertragingen ontmoedigen ons niet maar motiveren ons eerder om te focussen op wat wij hier kwamen doen- het water beschermen!

Meer dan 50 Native Nations en bondgenoten van over de hele wereld zijn hier aan de oevers van de Canon Ball rivier samengestroomd om een stem te zijn voor het sacrale water en Moeder Aarde.

Het wordt verwacht dat de massa in de komende week nog zal aangroeien met de instroom van de extra tribale volken die zullen aankomen.

Media Contact:  Cody Hall

Organization:  Red Warrior Camp

RedWarriorCamp@gmail