Nieuw rapport: Israëlische wapenhandelaar profiteert van de miserie van migranten in Tohono O’odham

Wapenhandelaars profiteren van de oorlogen die zij aanwakkeren en dan opnieuw van grens surveillance en miserie van de migranten.

Door Brenda Norrell, Censored News (Copyright):http://bsnorrell.blogspot.be/2016/07/new-report-israeli-arms-dealer-profits.html

Vertaald door NAIS ( met toestemming van Brenda Norrell): www.denaisgazet.be

Israëlisch wapenhandelaar Elbit, waartegen protestacties gevoerd worden in de UK en in de rest van de wereld, richt zijn pijlen op de Tohono O’odham begraafplaatsen met hun Israëli/VS spionnentoren. Elbit is verantwoordelijk voor de Apartheid veiligheid en drones in Palestina.

Foto door Ofelia Rivas:Deze onmenselijke kooi werd in 2007 op Tohono O’odham land- waar temperaturen kunnen oplopen tot 46 graden Celcius - gebruikt om migranten op te sluiten. Een inheemse delegatie waaronder Mohawks was diep geschokt toe zij de kooien zagen. Lenny Foster, Navajo zei: “Het is niks meer dan een hondenhok”.

 

 

Een nieuw rapport onthult de wapenhandelaars die winsten maken van de migrantenmiserie en grens surveillance.

 

The western Tohono O’odham nation, Gu-Vo District had “neen” gezegd tegen de torens: “Deze VS torens staan niet aan de grens maar in onze gemeenschappen en op de grens van de Tohono O’odham en bevestigen discriminatie en opzettelijke aanvallen op de O’odham,” aldus Gu-Vo district.