* VERENIGDE STATEN EN VERENIGD KONINKRIJK SPELEN BEIDEN HET DODELIJKE ‘VALSTRIK' SPEL’

 

VS en VK zijn beiden betrokken in het dodelijke valstrik- spel met lange gevangenisstraffen, agenten die kinderen verwekken, geweld en dood, tot gevolg!

 

Door Brenda Norrell, Censored News: www.bsnorrell.blogspot.com

Vertaald door NAIS: www.denaisgazet.be

De undercover agenten van de US en UK spelen een dodelijk spel door hun doelwitten in de val te lokken met een mengeling van intrige, geld en seks- terwijl de agenten het geweld uitlokken en aanmoedigen met hun zelfgemaakte complotten.

 

De formule die de US hanteert is dit: de undercover agent strooit geld rond en/of seks, en wakkert geweld aan. In meer dan een geval in de UK hebben undercover agenten kinderen verwekt. In more than one case

 

Deze methode van in de val lokken werd duidelijk gemaakt in 1991 op het Earth First proces in Prescott, Arizona. De FBI undercover agent drong zich op als chauffeur voor lokale milieuactivisten omdat zij zelf geen vervoer hadden.

Een andere undercover agent, een verklikker, bespioneerde zijn ex-lief en haar nieuwe vriend in hun slaapkamer .

De meeste beklaagden gingen de gevangenis is, ondanks de ‘uitlokking’. Hun telefoons werden afgetapt en elk grapje dat zij maakten werd beschouwd als een misdrijf.

 

Als nieuwsreporter die over het proces verslag maakte vroeg ik (Brenda Norrell) de aanklager of het ethisch verantwoord was om een oude minnaar te gebruiken om zijn ex-lief te bespioneren in bed. De aanklager zei: “ We weten toch allemaal dat verklikkers vetzakken zijn.”

 

Samen met Mike Lacey,oprichter van New Times heb ik dit lange proces gevolgd. Toen het voorbij was schreef Lacey in de New Times over deze pretentieuze federale aanklager het volgende: “ Zij gebaarde naar haar ballen en gaf de jury een symbolische High Five.”

 

Deze onderzoeken en processen kosten niet alleen jaren van iemands leven, maar ook miljoenen US dollars. De weldoeners zijn natuurlijk de corporaties die als een team werken met de US regering en justitie.

Veel complotten gecreëerd door de US- om te provoceren- worden uitgevoerd.

Diegenen die in de val gelokt zijn gaan naar de gevangenis en de rol van de agenten blijft heel dikwijls geheim.

 

Hoe dan ook, milieuactivisten zijn niet de enigen die in de val gelokt worden in deze operaties.

De agenten kunnen rustig doorgaan, en anderen krijgen de schuld voor het geweld, schade, hacking, enz. Met de hoofdmisdadigers worden overeenkomsten gemaakt als informanten, of ze worden op andere manieren uitgeschakeld.

 

Wanneer zij de operaties overleven wacht hen gewoonlijk een lange gevangenisschap.

De US en de UK gebruiken deze methoden, waarbij vele jongeren hun doelwit zijn, jongeren wiens leven er misschien helemaal anders had uitgezien zonder de manipulatie en uitlokking van agenten met hun geld en seks.

In andere zaken zijn er infiltranten en diegene die hun vrienden bespioneren.

Dit betreft veelal medegevangenen en mensen die ondervraagd werden door de politie voor kleine of grote overtredingen.

Zij worden onder druk gezet om informant te worden door een overeenkomst te sluiten om vrij te komen of strafvermindering te krijgen.

Lees hier over informanten (Engels) : http://earthfirstjournal.org/newswire/informant-tracking/

 

Het VS Project Gunrunner is een voorbeeld van een der US operaties dat uitgemond is in massaal bloedvergieten, terreur en moord.

Het VS ATF , Alchohol, Tobacco en Firearms, leidden de wapens, en zoals zij tegen de Mexicaanse kartels zeiden: “let guns walk!”

Het ATF verklaarde dat men dit deed om automatische wapens op te sporen. Maar hoe dan ook werden deze wapens gebruikt in het lange bloedbad in Mexico, de massa’ s doden en de destabilisatie van Mexico in de hand werken. In de Verenigde staten leken weinig mensen zich iets aan te trekken van het feit dat de VS de wapens doorspeelde aan de Mexicaanse kartels tot op het moment dat een VS grens- politieman nabij Nogales, Arizona met zo’n wapen werd neergeschoten.

Een document van het VS departement van justitie brengt aan het licht dat Project Gunrunner in 2005 begonnen is aan de grens van Texas onder de Bush regering.

Deze wapens langs de grens hadden de meest afschuwelijke misdaden tot gevolg.

De wapenlevering operaties gingen verder onder twee namen: Operation Wide Receiver en Fast en Furious.

In de handleiding van de US legeroperaties vinden we dat guerilla strijders ‘ opstandelingen’ voorzien zijn van wapens en wat meer , waarmee ze hun agenda kunnen uitvoeren.

 

Wat internationale operaties betreft moet de waarheid nog aan het licht gebracht worden over de rol van de undercoveragenten in de US en UK die complotten creëren en mensen organiseren met geweld en dood tot gevolg.

 

Wat ook nog aan het licht moet komen is de ware intentie van de US en UK om deze dodelijke complotten te creëren.

Hoe dikwijls worden er door hen gecreëerde conflicten uitgelokt die resulteren in geweld en dood.

__________________________________________________________________________________

zie video:Home » Video's

Helen Steel speaking at Campaign Opposing Police Surveillance (COPS) meeting http://www.denaisgazet.be/video-s/helen-steel-spreekt-op-cops

 

NAIS NODIGT UIT- NAIS INVITES 5FEBRUARI 2015

FILM: COINTELPRO 101

http://www.denaisgazet.be/activiteiten/nais-stelt-voor-op-5-februari-2015

 

In the news:

Role of FBI informant in eco-terrorism case probed after documents hint at entrapment

UK: The Guardian

… But “Anna”, as she called herself, was no ordinary eco-protester. Really, she wasn’t one at all. She was an FBI informant under instructions to infiltrate fringe green groups and anti-capitalist networks and report back on their activities to the US government.

http://www.theguardian.com/us-news/2015/jan/13/fbi-informant-anna-eric-mcdavid-eco-terrorism

 

Undercover agents infiltrated tar sands action training

http://earthfirstjournal.org/newswire/2013/08/12/undercover-agents-infiltrated-tar-sands-action-training/