* VERENIGDE STATEN EN VERENIGD KONINKRIJK SPELEN BEIDEN HET DODELIJKE ‘VALSTRIK' SPEL’

 

VS en VK zijn beiden betrokken in het dodelijke valstrik- spel met lange gevangenisstraffen, agenten die kinderen verwekken, geweld en dood, tot gevolg!

 

Door Brenda Norrell, Censored News: www.bsnorrell.blogspot.com

Vertaald door NAIS: www.denaisgazet.be

De undercover agenten van de US en UK spelen een dodelijk spel door hun doelwitten in de val te lokken met een mengeling van intrige, geld en seks- terwijl de agenten het geweld uitlokken en aanmoedigen met hun zelfgemaakte complotten.

 

De formule die de US hanteert is dit: de undercover agent strooit geld rond en/of seks, en wakkert geweld aan. In meer dan een geval in de UK hebben undercover agenten kinderen verwekt. In more than one case

 

Deze methode van in de val lokken werd duidelijk gemaakt in 1991 op het Earth First proces in Prescott, Arizona. De FBI undercover agent drong zich op als chauffeur voor lokale milieuactivisten omdat zij zelf geen vervoer hadden.

Een andere undercover agent, een verklikker, bespioneerde zijn ex-lief en haar nieuwe vriend in hun slaapkamer .

De meeste beklaagden gingen de gevangenis is, ondanks de ‘uitlokking’. Hun telefoons werden afgetapt en elk grapje dat zij maakten werd beschouwd als een misdrijf.

 

Als nieuwsreporter die over het proces verslag maakte vroeg ik (Brenda Norrell) de aanklager of het ethisch verantwoord was om een oude minnaar te gebruiken om zijn ex-lief te bespioneren in bed. De aanklager zei: “ We weten toch allemaal dat verklikkers vetzakken zijn.”

 

Samen met Mike Lacey,oprichter van New Times heb ik dit lange proces gevolgd. Toen het voorbij was schreef Lacey in de New Times over deze pretentieuze federale aanklager het volgende: “ Zij gebaarde naar haar ballen en gaf de jury een symbolische High Five.”

 

Deze onderzoeken en processen kosten niet alleen jaren van iemands leven, maar ook miljoenen US dollars. De weldoeners zijn natuurlijk de corporaties die als een team werken met de US regering en justitie.

Veel complotten gecreëerd door de US- om te provoceren- worden uitgevoerd.

Diegenen die in de val gelokt zijn gaan naar de gevangenis en de rol van de agenten blijft heel dikwijls geheim.

 

Hoe dan ook, milieuactivisten zijn niet de enigen die in de val gelokt worden in deze operaties.

De agenten kunnen rustig doorgaan, en anderen krijgen de schuld voor het geweld, schade, hacking, enz. Met de hoofdmisdadigers worden overeenkomsten gemaakt als informanten, of ze worden op andere manieren uitgeschakeld.

 

Wanneer zij de operaties overleven wacht hen gewoonlijk een lange gevangenisschap.

De US en de UK gebruiken deze methoden, waarbij vele jongeren hun doelwit zijn, jongeren wiens leven er misschien helemaal anders had uitgezien zonder de manipulatie en uitlokking van agenten met hun geld en seks.

In andere zaken zijn er infiltranten en diegene die hun vrienden bespioneren.

Dit betreft veelal medegevangenen en mensen die ondervraagd werden door de politie voor kleine of grote overtredingen.

Zij worden onder druk gezet om informant te worden door een overeenkomst te sluiten om vrij te komen of strafvermindering te krijgen.

Lees hier over informanten (Engels) : http://earthfirstjournal.org/newswire/informant-tracking/

 

Het VS Project Gunrunner is een voorbeeld van een der US operaties dat uitgemond is in massaal bloedvergieten, terreur en moord.

Het VS ATF , A