GEHEIME OPNAME ONTHULT DAKOTA ACCESS PIJPLIJN OPGEHOUDEN TOT IN DE LENTE- INVERSTEERDERS ONGERUST.

Foto's door Rob Wilson

Foto's van Standing Rock Water activisten die werden aangevallen door de gemilitariseerde politie die een private pijplijn verdedigd!

Artikel door Brenda Norrell, Censored News: http://bsnorrell.blogspot.be/2016/12/secret-recording-reveals-dakota-access.html

Vertaald door NAIS: www.denaisgazet.be

 

Audio door Shaun King

Een geheime opname van een meeting welke van Energy Transfer Partners blijkt te zijn, onthult dat de Chief Operating Officer de investeerders ervan probeert te overtuigen dat de Dakota Access pijplijn voltooid zal worden, alleen niet op tijd.

Terwijl hij de blaam legt bij de Obama regering voegt de spreker eraan toe dat dit zal veranderen zodra Trump aan de macht is.

 

Alhoewel de authenticiteit van de geheime opname niet kan worden geverifieerd, en vergelijkende verklaringen ook op andere plaatsen gevonden kan worden, onthult de opname dat de vertragingen DAPL veel geld kosten en resulteren in bezorgdheid van de investeerders over het verlies van winsten.

 

De spreker zei dat de pijplijn opgehouden is, maar zodra Donald Trump aan de macht is als president verwacht hij de vergunning zal toegewezen worden.

 

Terwijl hij verklaarde dat de boring nog niet voltooid is op federaal land en onder Lake Oahe, zegt de spreker dat het project zeker voltooid zal zijn in de lente.

De spreker zei dat DAPL het monopoly op de pijplijn gekregen heeft vanwege zijn scheepvaart contracten. De Dakota ruwe olie is bedoeld voor buitenlandse markten en niet voor binnenlands gebruik.

 

Shaun King zei dinsdag dat hij de opname had gekregen van iemand die beweerde aanwezig geweest te zijn tijdens een bedrijfsmeeting over Energy Transfer Partners, het leidende bedrijf in de aanleg van de Dakota Access pijplijn.

 

“Het lijkt authentiek te zijn,” zei King.

“Er werd me gezegd dat de spreker in kwestie Matthew Ramsey, de COO (Chief Operating Officer) van Energy Transfer Partners zou zijn, en dat de opname vroeger op de dag gemaakt is,” zei King op dinsdag 13 december 2016.

 

King zei: “Let op wat er gebeurd in de audio op 6:30”

“ De verkiezingen hebben alles veranderd,” zegt de stem in de audio. “Wij gaan door een transitie waar we een nieuwe President van de Verenigde Staten gaan krijgen. En hij heeft het. Wij verwachten dat, zodra hij geïnstalleerd zal zijn team in beweging zal komen om de laatste goedkeuringen in orde te brengen en DAPL zal door het meer gaan.”

 

In Standing Rock in Noord Dakota, werden Native Amerikanen en hun medestanders beschoten met rubberen kogels, met traangas en peper spray bewerkt, omvergeblazen door waterkannonen in ijskoude temperaturen, en aangevallen door gevechtshonden van de Dakota Access pijplijn security.

Een jonge Native vrouw kan haar oog verliezen nadat ze getroffen werd door een politie projectiel. Dokters proberen een arm van een jonge vrouw uit New York te redden nadat ze getroffen werd door een concussion granaat tijdens een vreedzame blokkade.

Jack Dalrymple, gouverneur van Noord Dakota en Kyle Kirchmeier, Morton County sheriff gaan nog steeds verder met levens in gevaar te brengen.

Meer dan 550 wateractivisten werden gearresteerd. Een ‘class action’ rechtszaak werd aangespannen tegen de politie voor buitensporig geweld.

Veel wateractivisten werden tot bloedens toe gewond door rubberen kogels- werden onderworpen aan strip-search en opgesloten in onmenselijke hondenkooien door Morton County- met nummers op hun armen zoals de Nazi’s deden.

Native Amerikaanse ouderen werden weggetrokken van hun ceremonies en werden niet voorzien van voldoende voedsel, water en medicijnen nadat ze naakt gefouilleerd werden in de gevangenis.

Momenteel doorstaan honderden wateractivisten in het Standing Rock Kamp de blizzard’s en temperaturen die dit weekend gaan dalen tot – 38° Celsius.

Levens worden nog eens extra in gevaar gebracht omdat Morton County weigert de betonnen blokkering op Highway 1806 te verwijderen zodat ziekenwagens en andere hulpdiensten het Standing Rock wateractivisten kamp niet binnen kunnen.

De Missouri Rivier is de waterbron van miljoenen mensen.

 

Luister hier naar audio opname

https://soundcloud.com/courageous-1/recording-from-a-corporate-meeting-about-the-dakota-access-pipeline