* HILLARY, OVER DIE IRISSCANS......

 

Door Brenda Norrell, Censored News: http://bsnorrell.blogspot.be/2015/03/hillary-about-those-iris-scans.html

Vertaald door NAIS: www.denaisgazet.be

Hillary Clinton heeft al haar e-mails gewist, dat roept meteen twee vragen op.

Eerst, met al het NSA ge -spionneer dat er gaande is, liggen die e-mails niet in een of ander cryptisch graf begraven?

 

Ik stel me ook vragen over die irisscans die Hillary aan haar ambassadeurs vroeg om te verzamelen, toen ze nog staatsecretaris was.

Die irisscans en persoonlijke data werden bevolen door Hillary en dan blootgesteld in de grote Wikileaks State Department dump.

In geval u het gemist hebt, hier komt het:

 

De State Departement vroeg ambassadeurs van de VS zich bezig te houden met spionage.

Staatsecretaris Hillary Clinton gaf het bevel aan de ambassadeurs van de Verenigde Staten om DNA, vingerafdrukken en irisscans van wereldleiders te verzamelen.

Irisscans?

Na de grote Wikileaks dump rapporteerde Censored News:

Clinton schreef: Data zouden email adressen, telefoon, fax nummers, vingerafdrukken, gezichtsafbeeldingen, DNA en irisscans moeten bevatten.

De cable van 16 april 2009, was voor “ rapporteren en verzamelen: African Great Lakes,” voor de Democratische Republiek van Congo, Burundi en Rwanda.

Soortelijke cables werden verstuurd voor andere delen van de wereld.

Samen met etnische (stam en clan) en religieuze informatie, vroeg Clinton voor “compendia van contact informatie zoals telefoonlisten (in compact disk of elektronisch formaat indien beschikbaar) en email lijsten; internet en internet handelingen, internet e-mail adressen, web site identificatie - URLs; rekeningnummers van creditcards; werkplannen.”

 

Clinton’s cable naar Paraguay verzocht om “ breuken” en “interne fracties” van politiekers. De “rapporten en verzameling” moesten alweer irisscans en DNA bevatten.

Clinton vroeg US diplomaten in Paraguay voor “ Biografische en financiële informatie over alle leidende mededingers, en speciaal over Blanca Ovelar, Minister van Educatie, voormalig vice- president Castiglioni, Lino Oviedo, en Fernando Lugo; en biometrische data, waaronder vingerafdrukken, gezichtsafbeeldingen, irisscans, en DNA van deze personen.

 

Africa cable:

http://213.251.145.96/cable/2009/04/09STATE37561.html

 

Paraguay cable:

http://213.251.145.96/cable/2008/03/08STATE30340.html

 

Wij weten dat velen onder u niet graag lange verhalen lezen, daarom houden wij deze kort.

Zie ook: CNN: Hillary deleted all e-mails, wiped the server clean

Oké, dus hier nog  derde vraag: Hillary heb u die 60.000 e-mails gelezen om te beslissen welke gerelateerd waren aan uw job, en welke persoonlijk waren? Hoe lang hebt u daar over gedaan?