* MOHAWK NATION NEWS : ‘DE ZON GAAT NEER OP HET BRITSE RIJK

Door kahentinetha : www.mohawknationnews.com 

Bron: Censored News: www.bsnorrell.blogspot.com

Vertaald door NAIS: www.denaisgazet.be

 

" Kneel you slave!"

Wanneer iedere corporate raad weigert om de eed aan de koningin af te leggen, dat zal dan het begin van het einde zijn van het Britse Rijk in Noord Amerika.

Om voor het bureau van indiaanse zaken te kunnen werken moest ik “mijn trouw en loyaliteit zweren aan hare Majesteit Queen Elizabeth II”

Ik deed dit, en ondertekende de eed met mijn naam “onder dwang.”

Ons volk was bijna uitgeroeid, onze eigendommen en onze grondstoffen gestolen en wij leven in POW kampen .(concentratiekampen).

Ik had geen andere keuze om aan een job en een salaris te komen.

 

De eed aan een buitenlandse monarch bevestigd dat Canada een kolonie is van Groot-Brittannië.

Zij is de feudale heerser. De eed van een soldaat is een code van morele verplichting aan haar als hoofd van het leger en de wereldwijde vrijmetselaars.

Zij zweren een eed om haar en haar erfgenamen, haar bloedlijn te beschermen.

 

De eed is nodig om een job in iedere job onder de kroon te krijgen, en een salaris.

De eed is een stilzwijgend instemmen met een buitenlandse autocraat en zijn regering -systeem.

Wanneer je die eed niet aflegt heb je geen job en geen geld. Daarom laten ze de indianen verhongeren tot ze zich overgeven.

 

Gewillige eedaflegging maakt van je een onderdaan van de Kroon en al zijn instellingen binnen het admiraliteit- systeem van de regering, gerechtshoven, politie, wetgevers.

Het geeft de Kroonraad het recht om Canada te leiden. Indien iedere Indiaan weigert de eed aan de koningin af te leggen, dan zou de kolonisatie voorbij zijn.

 

De Assembly van First Nations zijn gewillige corporate indianen die gedwongen worden door de Kroonraad, waarschijnlijk vanuit de ‘war room’ op de 14° verdieping bij Indiaanse zaken.

Hun publieke eedaflegging is enkel voor de show.

De eed aan de koningin is executoriaal.

Voormalige hoofden van de AFN, Shawn Atleo, Ovid Mercredi en Phil Fontaine, zijn door heimelijkheid en bedrog van hun eigen volk de corporate ladder opgeklommen, zoals alle gekoloniseerde onderdanen.

 

Zij hebben het geld van de gevederde huurmoordenaar aangenomen en zijn nu rijk met ‘off –shore’ bankrekeningen. “Zorg voor jezelf en je familie. Trek je van het volk niets aan.”

 

De laatste koude winter heeft de druk op de corporate indianen nog opgevoerd om de job, de Kroon te helpen om 100% controle te nemen van ons nooit afgestane land en bezittingen, af te maken.

Zij hebben nooit met ons willen delen. Zij hebben enkel maar willen stelen van ons, zélfs onze kinderen. En daar zullen ze voor moeten boeten.

 

Wij Ongwehonwe weigeren om gecontroleerd te worden door corporate councils en de koningin van England. Wij hebben de Grote Vrede , het grootste systeem op aarde om een land te leiden.

 

Het Britse rijk zal nooit ophouden met het stelen van ons land en onze bronnen. De Chiefs en raadsleden zweren hun eed aan de koningin en ‘ondertekenen’ ons weg.

De Mohawk Council of Kahnawake Inc., dat opgericht is onder de illegale genocide indiaanse wet is ten einde.

Wij breken het militaire hek