Sarah Morteo Aka Sara Urquidez Aka Sara Eaglewoman.....

 

Wat haar pr beweert: “ Sara is een vierde generatie Medicine Woman, zielendokter, brenger van de Eagle medicine, en afstammeling langs vrouwelijke lijn van haar overgrootmoeder die een Chiricahua Appache was en een directe afstammeling van de Grote Geronimo, haar groot- oom. AHO”

Waarom gebruikt een Apache het Kiowa woord AHO?!?

 

Sara wordt door haar lichtgelovige volgelingen een “Urban Shaman”, een “Miracle Worker” en een “Visionary Mysticus” genoemd. Haar volgelingen leggen hun ‘geest’ én hun centen blindelings in haar handen.

Geronimo stierf in 1909. Dat zou betekenen dat zij al behoorlijk oud moet zijn om zijn achternicht te zijn. Dat is dan ook bij haar doorgedrongen, daarom beweerde zij plots een tijd terug dat ze in feite 101 jaar oud was.

Goed geconserveerd zou ik zo zeggen!

Er werd in het verleden al wat ontmaskerende research gedaan door www.newagefraud.org:

 Op een van haar sites gebruikt ze de naam Urquizal. Dat bleek de naam van haar man, Benny Urquidez, een leraar Martial Arts te zijn.

Beiden dragen zij de titel van sensei.

Dus is zij dan ook leraar Martial Arts?

Op haar site verkoopt ze “Heilige Olie”, een recept dat ze doorgekregen heeft van Maria Magdalena. Zij heeft ook de mond vol van “Alchemie”.

Zij zou ook kankers genezen door middel van een telefoongesprek!

In haar “leringen” is niets van Apaches terug te vinden.

In haar leringen is überhaupt niets anders terug te vinden dan geldklopperij.

Die vrouw en haar man zijn oplichters die teren op de wanhoop en goedgelovigheid van sukkelaars die het noorden volledig kwijt zijn.

Te mijden dus!