*CENSORS, WAAKHONDEN EN MACHTSSPELERS WEERSTAAN

Door: Brenda Norrell, Censored News: http://bsnorrell.blogspot.be/2015/08/resisting-censors-gatekeepers-and.html

Vertaald door NAIS: www.denaisgazet.be

Foto's Censored News

 

Het is vooral vervelend. Eerst geeft Project Censored mij in 2008 een prijs.

Dan gebruiken ze mijn werk in een boek zonder mij te vergoeden.

Dan gebruiken ze meermaals mijn werk zonder toelating.

Nu, acht jaar na hun ‘award ‘dreigen ze met een rechtszaak omdat zij denken dat de woorden ‘Censored News’ hun eigendom is.

Het is een zwendel. Project Censored en de Media Freedom Foundation aan de Sonoma Staatsuniversiteit, California is één grote grap.

Men moet zich wel afvragen of de rechtszaakdreiging wel uit het brain van Peter Philips kwam.

Dit laatste dreigement aan Censored News kwam er een dag nadat Censored News dit artikel publiceerde: Cynthia McKinney’s Dissertation: Hugo Chavez, White Supremacy, Cointelpro and Wikileaks. http://bsnorrell.blogspot.be/2015/08/cynthia-mckinneys-dissertation-hugo.html

 

Het dreigement komt kort na het ‘takedown’ bevel van Google Blogger- toen Google het artikel over het Anonymous lid, James MacIntyre, jaymack9, die door de Canadese politie werd gedood terwijl hij Treaty 8 Site C dam in British Columbia verdedigde- uit Censored News deed verdwijnen.

Misschien zijn de elitaire waakhonden in de tech en media wereld in California dolgedraaid, hebben ze de wereldheerschappij gegrepen, en denken zij dat zij de wereld nu bezitten en onder controle hebben.

Scroll door de archieven van Censored News en dan zal u zien wat de waakhonden niet willen dat u leest. Artikels die gaan over de racistische aanval op Apaches door Senator McCain en andere congresleden die Oak Flat stelen voor koperontginning, tot de Dine’ (Navajo’) en Arapaho die vermoord werden in haatmisdaden in New Mexico en Wyoming.

Ik heb de woorden van Russel Means gepubliceerd; woorden die 10 jaar geleden gecensureerd werden door Indian Country Today, Dogs en Media Hounds. http://www.bsnorrell.blogspot.be/2015/07/dogs-and-media-hounds-russell-means.html

Als eerbetoon aan Ed Two Bulls, Lakota heb ik het artikel Keepers of the Stronhold Dream terug gepubliceerd. http://www.bsnorrell.blogspot.be/2015/08/keepers-of-stronghold-dream.html

Dat artikel werd twaalf jaar geleden geschreven in de Badlands en op Red Shirt Table.

En er is ook de zwanenzang van Frontera NorteSur, die pas hun financiering verloren hebben. Het is een blijvende herinneringslied aan de vrouwen zonder stem, slachtoffers van moorden in Ciudad Juarez.

Dus u ziet, er is veel oud en nieuw content op Censored News dat de machtspelers en censors doet steigeren.

Wij hebben nu reeds 9 jaar Censored News in stand kunnen houden, zonder reclame of subsidies, enkel als een service en ‘labor of love’.

 

Over Hillary: spioneren op inheemse volken en iris scans

Hoe vlug de mensen toch vergeten, of misschien hebben ze nooit de Wikileaks cables gelezen toen Hillary Clinton nog staatssecretaris was.

Het was Hillary die de ambassadeurs opdracht