VLAAMSE VERDEDIGINGS LIGA: KOGELS VOOR MOSLIMS EN 'DESERTEURS'

Door: Anti Fascisitisch Front/Verzet : http://aff.skynetblogs.be/archive/2016/02/13/vlaamse-verdedigings-liga-kogels-voor-moslims-en-deserteurs.html

 

Bij de Voorpost-betoging aanstaande zondag in Gent zal Gunther Vleminx allicht opnieuw van de partij zijn. Hij mist geen enkele Pegida-achtige bijeenkomst in binnen- en buitenland, en vond op 13 april vorig jaar al de weg naar Gent (foto 1).

Bij de laatste betoging van zijn ‘Vlaamse Verdedigings Liga’ in Antwerpen moesten Gunther Vleminx en zijn geestesgenoten wegvluchten voor boze buurtbewoners, maar als internetkrijger houdt Gunther Vleminx zich sterk. Vrijdag postte hij alweer sneller dan hij kan denken allerlei zaken op de Facebookpagina van de ‘Vlaamse Verdedigings Liga’. “Wat gebeurde er met deserteurs?”, vraagt de ‘Vlaamse Verdedigings Liga’ zich af. Het antwoord blijkt uit de twee foto’s die daarbij gepubliceerd worden: nu verwelkomen zij vluchtelingen, vroeger werden ze neergeschoten (foto 2).

Een Panorama-reportage over The Jihadis Next Door (vanavond op Canvas, om 20u05) wordt aangekondigd met een trailer waarin ruziemakende moslims te zien zijn. “Laat ze maar de kop inslaan. Dat scheelt in kogels voor ons”, is het commentaar van de ‘Vlaamse Verdedigings Liga’ (foto). De ‘Vlaamse Verdedigings Liga’ stelde zich eind 2013 aan de pers voor op een Van Kooten en De Bie-achtige manier, maar echt om te lachen is dat gezelschap niet.

Waar blijft nu de verontwaardiging van zij die vinden dat je Sharia4Belgium destijds niet mocht beschouwen als slechts clowns?