Van vriend van de Lakota tot vijand van de Lakota

Bron: Natasha,onze correspondente in Rusland

Vertaald door NAIS: Engels, Alice Holemans- Duits, Ann Van Eynde- Neutens

Foto boven: gefotoshopte foto van Ulrich Walluhn

Wie is Ulrich Walluhn?

 

Ulrich Walluhn, geboren in februari 1959 in Erfurt, is een Duitse schrijver die zich met schrijfsels over spoorwegen bezig houdt.

Op het politieke vlak werd Walluhn bekend door zijn samenwerking met de extreem rechtse Nationaaldemokratische Partei Deutschlands NPD!

Walluhn was van 1985 tot 1989 lid van het SED. Er kwam echter ophef over het feit dat hij voorzitter was van een lokaal politiek initiatief in Erfuhrt dat in 2007 en 2008, tijdens de aanloop naar lokale verkiezingen in Thüringen (= deelstaat), nauw samenwerkte met de extreem rechtse NPD (Nationaaldemocratische Partij van Duitsland)

 

Walluhn gaat prat op een waslijst van hogescholen waaraan hij zou gestudeerd hebben, echter zonder ergens ook maar ernstige resultaten te behalen.

Het enige wat zowat vast staat is dat hij monteur is geweest bij de spoorwegen.

Deze school - universiteit- en van extreem rechts- naar linkse politieke partij -‘hopper’, misbruikt reeds geruime tijd het ontwerpvoorstel dat destijds door de overleden AIM activist Russel Means werd publiek gemaakt, een voorstel voor de oprichting van een onafhankelijke republiek in Noord America.

Voor dit schandelijk misbruik is Herr Ulrich  al terdege terecht gewezen door Indiaanse activisten.

Deze “vriend” van de Lakota verspreidt in Duitsland volgende lasterrijke tekst:

 “Er zijn mensen die vanuit het hart van het Lakota territorium alle blanken willen verbannen om een zuivere Indiaanse Staat te creëren.

Wij verwerpen zulke intenties.

Wat betekent het? Zulk een staat is vergelijkbaar met de IS. Het zou een wrede dictatuur worden. Het verzoek staat gelijk met de intenties van Hitler om na 1935 de Duitse Bloed en Bodem staat te vormen.

Zulke intenties zijn uitermate onmenselijk.

Zij zijn tegenstrijdig met de regels van de samenleving en mensenrechten.

Daarom roepen wij, alle Inheemse en niet-inheemse volken op om zulke gedachten en daden te verwerpen.”

..................

 

Tot zover de man zijn gewauwel. Wij vragen ons af WIE hij nu precies bedoeld met “wij”  verwerpen...... "wij" roepen op.... wie zijn die “wij”?

Dat die man, net zoals de Duitse Evelien Cervenkova, geestelijk gestoord is staat buiten kijf.  Lees hier: https://www.denaisgazet.be/stop-culturele-diefstal-halt-cultural-theft/evelin-cervenkova-gestoorde-vrouw-gaat-in-de-clinch-met-bona-fide-activisten-groepen

 

Maar het is en blijft een feit dat het nu net die gestoorde mensen zijn die een hoop volgers vinden onder de Europese "Wannabee Indians”.

Zij verspreiden foute informatie over volkeren die nu meer dan ooit onze solidariteit nodig hebben.

Let wel: solidariteit! Geen arrogante bemoeizucht en superieure liefdadigheid!

 

Dat de verge