OWE AKU ‘ Unite to Fight’ school of Liberation, Pine Ridge

Censored News: http://bsnorrell.blogspot.be/2017/06/owe-aku-unite-to-fight-school-of.html

 

Vertaald door NAIS: www.denaisgazet.be

 

Het Unite to Fight Training Program van Owe Aku is bedoeld als opleiding voor activisten, gemeenschapsleiders en grass roots mensen, zodat zij hun ervaringen kunnen toepassen bij sociale, vreedzame acties in zowel landelijke als stedelijke gebieden met mensen van allerlei slag en voor een groot aantal problemen.

 

Wij staan nu niet veraf meer van een grote bijeenkomst! Eens temeer zullen vrijwillige instructeurs de trainingen leiden van deelnemers vanaf 18 tot 45 jaar die voor een paar dagen zullen kamperen in de Pine Ridge thuislanden (Zuid Dakota)

Thema’s voor deze training omvatten media training voor het geschreven woord, sociale media, kortfilms maken, grafiek en banners maken voor berichtgeving; vaardigheid voor kritisch denken, ontwikkeling en praktijk; vaardigheid tot akkoorden/beslissingen maken; het organiseren van culturele activiteiten waar het eigen gemeenschapsverhaal gedeeld kan worden, research en ontwerpen en het ten uitvoer brengen van de communicatie, vorming en actiecampagnes.

Deelnemers zullen hun training met zich naar huis dragen en het delen met hun gemeenschappen, buurten, affiniteitgroepen, steden en stammen.

Het bereik is onmogelijk te schatten.

 

Wij verwachten 40 tot 50 deelnemers die verschillende dagen samen zullen werken om deze vaardigheden te ontwikkelen.

WIJ HEBBEN UW HULP NODIG!

 Lees meer over Owe Aku- Bring Back the Way projecten hier (Engels):

http://bsnorrell.blogspot.be/2017/06/owe-aku-unite-to-fight-school-of.html

en

 http://www.oweakuinternational.org


NAIS steunt owe aku projecten!